Sunday, May 3, 2009

19 Mei 2009 (1)

HL.NCM 10%
Unit No. A1-12-03, 11th Floor, Block A1,
Vista Lavender Apartment, Persiaran Kinrara, Seksyen 3
47100 Puchong
3 Bedrooms 852.00 sf
Reserved Price: RM60,750.00
Assignor:Mahiram Binti Husin
Solicitor:Messrs Thomas Ong Leong & Associates

20 comments:

aku rasa apartment nie boleh sampai RM110k dia punya MV....

aa betul... mesti jadi hot ini prop... hehehe

jom beli
sape nk jv ng aku
aku le bg deposit 10% + sume2 legal fees
tp aku xde slip. xle wt loan. sobs2~

sourplum......
loan aku lepas lagi.
beli jual semula
boleh email aku nazriwjt@gmail.com
to be fair deposit 5% each

aku da email ko
satu solution ade servis utk org2 nk jv x
cm agreement ke
legal advice ke

officially register kt aku... xde lagik... mau ka? :D

cik fara, FOC kan klu reg under awk.. kalu prob tu xde meter letrik ng lampu/kipas sume n tiles pecah2 kt bilik air ng dapur byk tak kos nk repair.. ada sesape leh advise tak.. patut ke aku ambik..

ye FOC... :)
agak2 i la... kena sedia gak dlm 3k-4k... ataupon u boleh tanya mana2 kontraktor... tanya faris/pie pon buleh... tu mmg keje diorang... :)

klu kita sorg je reg as bidder utk 1 unit tu, then ms auction tu tetiba rs taknak lak.. bleh ke tolak..

rizal, klu u dah register utk property tu (dah kasik banker's cheque) and u sorang je bidder,mmg takleh nak tolak. bukan bleh buat main2. so kene pastikan betul2 nak masuk dan register unit yg betul. ni berdasarkan pengalaman sendiri. hampir2 salah register unit lain

oo, ye ke.. thanks bro..
susah gak ye klu tetiba ubah fikiran lak lepas dh reg..

lg 1 soklan, maklum la very beginner.. hehe..
kalu kalah bid xde la burn deposit tu kan :p

deposit tak burn...dia akan kasi balik bank draft kita...dan kita boleh cashkan balik kat bank

wah.. ramainye komen topik ni.. ade sesape masuk ke utk unit nihh..

This comment has been removed by the author.

salam,
ceritalah sikit terms and condition untuk joint venture.terima kasih.

askm, ctfarazila.. sy berminat utk guna perkhidmatan agen pn, harap dapat ceritakan stepnya.. maklumlaa sy ni newbie x ada pengalaman dlm auction.. harap dpt bantuan..

Awie,

kita semua dulu newbie...kena bnykkan membaca dan buat research..

auction ni bnyk step...tapi pn farah memang expert dalam bidang ni...
dah bnyk case yg dia handle..

"We believe an educated bidder is a smart bidder"

salam

saya pun berminat nak blajar dan beli

Blog Widget by LinkWithin