Click here now!

Hot Subsale Property!

Click here now

Hot Subsale Property!

Click here now

Monday, July 31, 2017

Anda ingin membeli hartanah tapi tak cukup deposit 10% ??

Jangan risau, team kami berbesar hati untuk memberikan khidmat terbaik kepada anda 😉
.
Kami ingin mempelawa anda yang benar-benar SERIUS ke satu kelas khas yang akan dikendalikan oleh Penasihat-Penasihat Hartanah kami yang berpengalaman bagi membantu anda mendapatkan rumah idaman.
.
Kami akan membantu dari mengira kelayakan sehinggalah anda menemui rumah yang bersesuaian.
.
.

================
KELAS HARTANAH
================
.
Tajuk: Mudahnya Membeli Rumah by NPR Permaisuri
Tarikh: Ahad, 6/8/2017
Masa: 09.00 pagi - 1.00 tengahari
Tempat: Nilai Properties Realty Sdn Bhd, 30-1, Jalan Danau Lumayan 1, Bandar Sri Permaisuri, KL
Yuran Komitmen: RM50/pax (tidak akan dipulangkan)
Payment:
Bank: Maybank
Nombor Akaun: 562142415492 (Nilai Properties Realty Sdn Bhd)
.
Sila berikan butir-butir peribadi anda seperti di bawah:-
⤵⤵⤵⤵⤵
NAMA PENUH:
NO. K/P:
UMUR:
PEKERJAAN:
NO. TELEFON:
Emailkan butir-butir peribadi anda beserta bukti bayaran ke nprpermaisuri@gmail.com
.
**MAKAN PAGI & TENGAHARI disediakan
.
Sila bawa bersama dokumen-dokumen berikut:
===============
1. Slip gaji 3 bulan / 6 bulan bagi yg bekerja dalam bidang sales
2. Penyata akaun bank 3 bulan / 6 bulan bagi yg bekerja dalam bidang sales
3. Penyata KSWP terkini
4. CCRIS report *if any
.
***Tarikh akhir mendaftar ialah pada hari Jumaat, 4/8/2017 jam 3.00ptg. SIAPA CEPAT DIA DAPAT, TEMPAT TERHAD KEPADA 30 ORANG SAHAJA!!!***
.
NOTA TAMBAHAN: REN & BANKER tidak dibenarkan menyertai kelas ini.
.
Jom,😀 Mudahnya Beli Rumah!
.
.


Tuesday, July 25, 2017

[Celik Hartanah] DAPAT DUIT TEPI BERKALI-KALI

DAPAT DUIT TEPI BERKALI-KALI
.
.
Sebagai member celikhartanah.com, apabila anda memperkenalkan seseorang untuk daftar percuma, maka sistem akan registerkan mereka di bawah anda.
.
Pada bila-bila masa, apabila mereka membeli berkali-kali, maka anda akan dapat duit tepi berkali-kali.
.
Nak tak duit tepi? Daftar percuma sekarang di celikhartanah.com
.
Dapatkan NO ID anda hari ini juga dengan cara login dan di bawah menu my profile, Semak NO ID. Yang dah ada no ID tu, boleh komen link register ID anda yer di bawah :)
.
Have a nice day!
.
.
#DuitTepi
#ShareIlmuHartanah
#EducatePeopleOnRealEstate
#CelikHartanah
#FarazilaWahab
#I❤RealEstate
#PropertyAdvisor
#NPRPermaisuri
www.npr.my


Wednesday, July 19, 2017

Nak Betul-Betul Kenal Lubuk Hartanah Di Jajaran MRT2?

Salam perjuangan,
.
MRT Fasa 2 telah pun dilancarkan pada 17 Julai 2017. Tapi kan sahabat-sahabat syurga sekalian, MRT2 belum lagi tau, dan tentu ada impak terhadap pasaran hartanah apabila dilancarkan kelak. 
.
.
.
Oleh itu, pelabur bijak seperti anda (ehem!) kenalah ambil tahu segala maklumat berharga tentang pasaran hartanah di jajaran MRT2.
.
Anda boleh baca artikel berkaitan. Klik Link Di Bawah:
.
Kenalpasti Lubuk Hartanah Di Jajaran MRT2
.
Sekian Terima Kasih.
.
.
#MRT2
#JomCelikHartanah
#KnowledgeIsPower
#PelaburBijak
#IdeaHartanah
#FarazilaWahab
#NPRPermaisuri
#SayaJualRumah
#BandarTunRazak


22-07-2017 Lelongan Awam Jom Cuci Mata!






Roger akak ye untuk sebarang pertanyaan berkenaan hartanah atau nak kira kelayakan loan rumah. Akak sedia membantu 😉 
.
Free Consultation ? 
⤵️⤵️⤵️
wasap.my/60123459450



Thursday, July 13, 2017

Dapatkan 9 Siri Video Jejak MRT Secara PERCUMA sebelum 16 JULAI 2017 jam 11.59 malam!

APAKAH KESAN MRT KEPADA PASARAN HARTANAH?
.

MRT pertama Msia bakal beroperasi sepenuhnya hari Isnin depan 17.07.17. Ramai masih tidak benar-benar faham betapa pentingnya MRT kpd pasaran hartanah di GKL: Greater Kuala Lumpur.
.
Apakah sebenarnya kesannya kepada hartanah? 
.
Adakah kesan positif atau sebaliknya? 
.
Bagaimana pula nak cari peluang2 disepanjang MRT? Dan bagaimana kita nak selamatkan diri drpd membuat keputusan yg silap. 
.
[BONUS!!!] Dapatkan 9 Siri Video Jejak MRT Secara PERCUMA sebelum 16 JULAI 2017 jam 11.59 Malam.

Semua ini dan banyak lagi di artikel berikut:
.
https://celikhartanah.com/jejak-mrt-kesan-kepada-pasaran-hartanah/?goto=1560
.

Opss! Nanti dulu, ni ada listing hot dalam simpanan ahkak. Siapa nak beli rumah bolehla jeling-jeling kat sini kot ada yang berkenan 

⤵️⤵️⤵️

http://npr.my/profile/567/en/farazila_wahab
.
Roger akak ye untuk sebarang pertanyaan berkenaan hartanah atau nak kira kelayakan loan rumah. Akak sedia membantu 😉 
.
#KnowledgeIsPower
#FarazilaWahab
#PropertyAdvisor
#NPRPermaisuri
#SayaPelaburHartanah

#mrtpertamamalaysia
#gkl #greaterkl
#jejakmrt #kesanmrtkepadahartanah
#hidupsatuperjuangan 
#sayapejuang 
#pejuanghartanah 
#npr.my
#TukangJualBeliRumah
.
Free Consultation ? 
⤵️⤵️⤵️
wasap.my/60123459450





Blog Widget by LinkWithin