Click here now!

Hot Subsale Property!

Click here now

Hot Subsale Property!

Click here now

Thursday, March 15, 2018

Jutawan Indonesia beli rumah CASH guna USD! (Part 2)

Ok jom kita sambung cerita ni. Part 2 pulak.

Dipendekkan cerita, alhamdulillah setelah Mr F bawa Mr T untuk viewing dengan izin Allah dan teknik closing killer Mr F, Mr T sangat berminat dengan kondo tersebut.

Tarikh dan masa ditetapkan untuk proses selanjutnya.

Tiba hari yang dijanjikan, kami bawa Mr T ke pejabat lawyer untuk tandatangan SPA memandangkan beliau dengan selambanya bawa 10% deposit dalam bentuk USD. Wow!

Rezeki tak pernah salah alamat.

Alhamdulillah dalam masa kurang 2 bulan Mr T habiskan bayar baki lagi 90% tu. First time jugakla saya ni pegang duit USD yang banyak depan mata.

Mr T bukan saje beli rumah di Malaysia, beliau juga ada rumah di Belanda, Australia dan lain-lain negara. 

Fuhhh... lepas dah siap tandatangan dokumen, Mr F bawa Mr T ke kedai elektrik pula. Beliau nak shopping untuk rumah barunya. Tunjuk sana sini. Siap komen murah dan terus bayar cash. Haha. Seronok betul tengok orang kaya shopping.

Image may contain: one or more people

Tu je kot nak cerita serba sedikit pengalaman dealing dengan cash buyer.

Dulu banyak cerita pasal rumah lelong. Sekarang dah masuk line subsale. So cerita pasal subsale pulak. ;)

Jadi kalau ada pembaca blog nak jual/beli/sewa rumah silalah roger saya ye.

In shaa Allah servis tip top!

Farazila Wahab
Full Time REN
wasap.my/60123459450


Daaa! XOXO

 


Monday, March 12, 2018

Jutawan Indonesia beli rumah CASH guna USD! (Part 1)

Assalam semua pembaca yang disayangi :D

Alhamdulillah nampaknya pembukaan tahun 2018 Allah beri rezeki yang datang dan mengejar saya dan saya redha menerima pemberian dariNya. Syukur!

Siapa sangka, jutawan dari Jakarta (saya gelarkan Mr T) digerakkan hati oleh Allah SWT untuk menghubungi saya kerana ingin membeli rumah di Kuala Lumpur. Dan katanya dia hanya berharap kepada saya seorang. Duh, terasa agak berat tekanan tanggungjawab di situ. Seperti biasa, saya cuba memberi servis yang terbaik kepada setiap klien yang memerlukan perkhidmatan saya.

Lokasi idamannya ialah apartment/kondominium yang berjarak kurang 50 meter daripada stesen LRT kerana beliau memang suka berjalan dan menaiki LRT.

Awalnya iklan Apartmen Putra Suria Residensi saya menarik perhatian beliau. Sesi viewing diatur. Tetapi beliau tidak berkenan dengan unit tersebut. Rasa saya, citarasanya lebih kepada kondominium. Justeru beliau berkata kondo berharga rm500k dan apartment rm350k tidak banyak beza harganya. Duh, kok tak banyak beza ya pak? Saya lupa yang dia itu jutawan ^-^

Lalu saya pon memburu unit impiannya. Kali ini unit di Kondominium Seri Puteri. Bersebelahan dengan Putra Suria. Hari yang dijanjikan pon tiba. Tetapi ada sesuatu yang berlaku yang menyebabkan sesi viewing tidak dapat dijayakan. Tenant ada kecemasan. 

Kecewa.

Saya dapat rasakan kekecewaan Mr T. Saya juga kecewa. Lalu saya pon meminta pertolongan rakan-rakan ejen di NPR Permaisuri untuk propose unit yang sesuai yang boleh diaturkan sesi viewing secepat mungkin kerana Mr T akan berangkat ke Jakarta.

Alhamdulillah Allah permudahkan urusan. Kali ini unit kondo baru di Rafflesia Sentul menjadi pertaruhan. Bos saya sendiri Mr F akan membawa Mr T untuk sesi viewing kerana kebetulan saya ada hal lain di Melaka pada hari itu.

Eh mcm dah panjang pulak cerita ni ye. Hehe...

Kita sambung next entry lah ye.

Stay tune! :D




Tuesday, February 27, 2018

Klien setia sejak 10 tahun yang lalu...

No automatic alt text available.

Cerita kelmarin. Baru nak up. Macam busy sangat kan. Hehe...
.
Mr Z ini klien yang sangat setia menggunakan perkhidmatan saya sejak 10 tahun yang lalu. Wah, lama betul kan. Beliau bekerja di luar negara. Kumpul duit banyak-banyak, pastu kejenya asik beli rumah lelong je. Haish kalau nak cerita semua memang dah banyakla dia beli. Senyap-senyap aje dia kumpul harta 😄
.
Latest ni dia beli cash guna nama anak pulak. Dah besar anak dia 18 tahun sudah. Untunglah kamu wahai anak. Tetiba saya pon rasa nak apply jadi anak angkat dia... hahahha...
.
Ok kelmarin kami cuba lagi untuk kesekian kalinya. Macam biasa, Mr Z transfer duit dia yang banyak tu ke dalam akaun saya, lepas tu saya uruskan semuanya. Buat bank draf, nomination letter dan tolong angkat paddle bagi pihak Mr Z. Sambil buat live update (ehehe yg ni gurau aje).
.
Alhamdulillah rezeki menyebelahi Mr Z. Ada 2 pembida. RP 268k, naik sikit ke rm273k. Tahniah Mr Z!!!
.
Dan terima kasih atas kepercayaan yang diberikan selama ini.
.
Kalau nak tau, rumah Mr Z ni market value nya rm380k. Mr Z beli baru rm273k. Waktu beli je Mr Z dah buat untung rm100k! Wow!
.
Jadi kenapa masih takut-takut nak beli rumah lelong? Kalau takut rumah lelong, rumah subsale pon banyak below bank value sekarang ni. Tau kan nak buat apa lepas ni?
.
Kontek je akak ok?
.
wasap.my/60123459450
.
Fast action = Fast result 😉
.
#FarazilaWahab
#PerundingHartanah
#NPRPermaisuri


Image may contain: text

No automatic alt text available.


Wednesday, January 17, 2018

OWNER NAK TAHU MARKET VALUE SEBELUM BUAT TAWARAN HARGA?

OWNER NAK TAHU MARKET VALUE SEBELUM BUAT TAWARAN HARGA?
.
PERCUMA!!!
.
Semak Harga Pasaran. Klik disini ---> http://nak.la/semakhartanah
.
Perkhidmatan semak nilai hartanah / check market value secara percuma disediakan khusus untuk pemilik hartanah yang ingin menjual hartanah mereka.
.
Open Market Value untuk hartanah anda yang terkini boleh didapati di sini. Pihak bank dan penilai berdaftar bekerjasama dengan kami untuk mendapatkan nilai hartanah yang kompetitif.
.
Harga jualan hartanah yang ditentukan adalah amat berkait rapat dengan nilai hartanah yang diberi ini agar pemilik hartanah dapat menjual pada harga pasaran yang munasabah.
.
TIDAK PERLU RISAU LAGI ...
.
Kini kami menyediakan perkhidmatan SEMAK NILAI HARTANAH / CHECK MARKET VALUE secara percuma.
.
Anda hanya perlu klik link yang diberikan untuk isi borang SEMAK NILAI HARTANAH / CHECK MARKET VALUE
.
SILA KLIK DI SINI UNTUK SEMAK NILAI HARTANAH ----> http://nak.la/semakhartanah
.
.
No automatic alt text available.



SEUSAI MENGISI BORANG SAYA AKAN MEMBANTU ANDA:
.
☑️ Khidmat Nasihat & Tips Untuk Menjual Rumah Akan Diberi Dengan Segera
.
☑️ Perkhidmatan Percuma Tentang Jual Beli Hartanah & Semak Nilai Hartanah
.
.
" KEPAKARAN KAMI ADALAH DALAM PERKHIDMATAN JUAL BELI HARTANAH "
.
.
APA TAWARAN SAYA JIKA SAYA JUAL RUMAH ANDA :
.
☑️ Memberi Khidmat Nasihat & Tips Untuk Menjual Rumah Dengan Profesional dan Cepat
☑️ Memberi Perkhidmatan Semak Nilai Hartanah / Check market Value Yang Tepat Dan Profesional
☑️ Mendapatkan Hanya Potential Buyer sahaja Utk Di Bawa View Rumah
☑️ Jaminan Keselamatan & Privacy Kepada Owner
☑️ Pengiklanan Di Media berbayar
☑️ Menguruskan Pinjaman Pembeli
☑️ Menguruskan Urusan Peguam
☑️ Profesional Fee Mengikut Kadar LPPEH
.
.
SILA KLIK DI SINI UNTUK SEMAK NILAI HARTANAH ---->
.
http://nak.la/semakhartanah
.
.
#FarazilaWahab
#SemakNilaiHartanah
#PropertyAdvisor
#NPRPermaisuri
.


Green Suria Apt, Bandar Tun Hussein Onn

No automatic alt text available.



Booking hanya RM 1000 SAHAJA!! Green Suria Apartment untuk dijual.

✔️ Freehold
✔️ 1024 sqft
✔️ Tingkat 2
✔️ 2 Parking Berbumbung
✔️ 3 + 1 Bilik
✔️ 2 Bilik Air .

Harga : RM 380,000 (Negotiable)
FARAZILA WAHAB
012.345.9450
NPR PERMAISURI
wasap.my/60123459450/GReenSuria


Saturday, November 25, 2017

Genap Setahun

Assalam kepada semua pembaca blog,

Maaf lah dah lama tak update blog ni. In shaa Allah lepas ni saya cuba update selalu tapi kalau keluar sikit daripada tajuk lelong takpe kan? ;)

Alhamdulillah hari ni genap setahun saya berhenti makan gaji. Sebelum ni saya bekerja sebagai programmer (IT) di syarikat swasta dengan gaji hampir rm10k sebulan. Terima kasih atas support sahabat-sahabat semua. Dengan izin Allah saya dan keluarga berjaya survived walau kadang-kadang semput sbb emergency fund waktu kena berenti dulu cukup utk 6 bulan sahaja.

Sejujurnya saya merancang untuk berhenti kerja ketika berumur 35 tahun tetapi hati rasa agak goyang dan belum bersedia. Kita hanya merancang tetapi Allah adalah sebaik-baik perancang.

Saya diberhentikan kerja (tidak perlu saya cerita kenapa) pada umur 37 tahun. Saya memang terkejut dan agak tidak bersedia. Memang ada rasa down. Rasa diri tidak dihargai, tidak berguna. Tipulah saya kalau saya cakap saya takde rasa macam tu.

Tapi saya ada Allah. Masa merawat hati saya. Saya agak serik untuk bekerja makan gaji semula. Saya cari semula semangat saya yang hilang. Ianya tidak mudah.

Alhamdulillah keluarga terutamanya suami amat memahami. Anak-anak memang sukala bila saya selalu ada kat rumah kan. Mereka kekuatan saya.

Saya bangkit semula perlahan-lahan. Bina kekuatan untuk mendaftar jadi REN di NPR permaisuri pada 17 April 2017. Start back from zero. Alhamdulillah dapat juga beberapa sale atas izin Allah dan panduan dari bos dan team NPR Permaisuri yang osem. Tq guys you know who you are. Ianya sangat bermakna untuk saya dapatkan kembali semangat saya yang hilang dulu.

Ada beberapa rancangan yang sedang diusahakan. Mohon doa sahabat pembaca semua ye.

Saya juga doakan agar segala urusan sahabat pembaca dipermudahkan.

Sampai jumpa lagi.

xoxo

My BIG Why






Friday, September 8, 2017

Ebook PERCUMA TIPS JIMAT ELEKTRIK

Ebook PERCUMA TIPS JIMAT ELEKTRIK


Jom dapatkan ebook "Tips Jimat Elektrik" secara percuma saja.

~Harga asal : RM 29~
~Harga Promosi : RM 9~

Nak percuma? Ikut step di bawah

1. Klik link ni : https://celikhartanah.com/product/ebook-tips-jimat-elektrik/goto/1560

2. Masukkan Coupon Code : KMEJIMAT

3. Klik butang 'apply coupon'

4. Isi Billing details

5. Kemudian Klik butang "Place Order" (Pastikan harga total jadi RM 0.00 dulu)

6. Download ebook tersebut dengan gembira 😃

P/s: Diskaun code ni sah hingga 10 Sept 2017 (Ahad), Jam 11.59pm saja. Jadi, cepat dapatkan sekarang.

Tolong sebarkan info ni pada kawan-kawan dan group lain, supaya lebih ramai dapat manfaat dan faedahnya. Nak copy paste pun boleh :)

Semoga bermanfaat.

#SharingIsCaring
#ShareJer


Wednesday, August 30, 2017

Selamat Menyambut Hari Merdeka & Salam Aidiladha 1438 H


Hati-hati memandu ;)


Tuesday, August 22, 2017

Biar rugi rm50 daripada rugi rm50,000

Dengan pelaburan yang sekecil RM50 ini, anda boleh mengelak daripada tersilap beli rumah dan kerugian sehingga RM500,000.
.
Ekceli…
Apa masalah orang susah nak beli rumah pertama yer?

✘ Tak ada modal
✘ Rumah mahal
✘ Loan tak lepas
✘ Takut tersalah beli
✘ Tak tahu nak beli kat mana
✘ Takut kena tipu masa membeli


Sebenarnya kan ramai orang yang gaji RM2,000 pun mampu beli rumah. Dan ramai jugak orang yang gaji RM10,000 tak mampu beli rumah.

Kenapa yang gaji kecik mampu beli rumah dan yang gaji besar tak mampu beli rumah ? Sebab yang membezakan mereka ialah ilmu.

Bukan pada gaji besar atau kecik, tapi pada minda yang besar atau kecik.

Kalau anda sedang mencari-cari jalan untuk mula membeli rumah, mula membina rumahtangga bahagia bersama keluarga anda di bawah satu bumbung bersama yang milik anda, jangan takut untuk mula membeli.

Tapi jangan terlalu berani membabi buta tanpa ilmu kerana sekali anda buat silap, anda akan tanggung seumur hidup.

Untuk itu, saya ingin mengajak anda untuk bersama saya, Aziz Ahmad dalam SEMINAR BELI RUMAH.

Saya akan kongsikan pengalaman 9 tahun saya membantu ramai orang membeli rumah. Pengalaman mereka yang buat kesilapan besar dan pengalaman mereka yang buat DUIT BESAR dalam hartanah.

12 Perkara Yang Saya Akan Kongsikan

1- Macam mana nak cek kelayakan loan anda

2- Macam mana nak bagi bank lulus loan anda

3- Macam mana nak elak kena tipu beli rumah

4- Macam mana nak cari lokasi hartanah HOT

5- Macam mana nak cari rumah BEST

6- Macam mana nak kira kos beli rumah

7- Macam mana nak cari jenis hartanah yang paling sesuai dengan profail anda

8- Macam mana nak buat duit dari hartanah

9- Macam mana nak ada HOLDING POWER lepas beli rumah

10- Macam mana nak cepat dapat penyewa

11- Macam mana nak cepat jual rumah

12- Macam mana nak cari rumah Bawah Harga Pasaran

Semuanya saya akan kongsikan dengan anda A-Z perkara asas yang anda patut tahu sebelum membeli rumah, samada rumah untuk duduk sendiri atau rumah pelaburan.

Siapa saya, Aziz Ahmad

► Aziz Ahmad adalah Pengasas Portal Hartanahguru.com dan Pengasas Bersama Portal Celikhartanah.com Gedung Ilmu Hartanah

► Public Speaker, Perunding Hartanah, Pelabur Hartanah dan Penasihat Pembangunan Tanah

► Sering muncul di kaca TV, Surat Khabar dan Majalah Hartanah

► Sering dijemput oleh pemaju untuk bercakap di Majlis-Majlis Pemaju

► Berpengalaman lebih 9 tahun sebagai Perunding Hartanah

► Mantan Timbalan Presiden Persatuan Perunding Hartanah Muslim Malaysia

► Pernah menjadi Perunding Pinjaman Rumah dan telah membantu ramai orang melunaskan pinjaman rumah mereka dalam masa 10 tahun

Siapa Yang Perlu Hadir

► Anda yang nak cari rumah untuk duduk sendiri

► Anda yang nak cari rumah untuk pelaburan

► Anda yang tak tahu bagaimana nak mula mencari rumah

► Anda yang tak mahu kena tipu masa membeli rumah

► Anda yang nak cari rumah yang senang untuk disewa

► Anda yang nak cari rumah yang senang untuk dijual

► Anda yang nak cari rumah Bawah Harga Pasaran

► Anda yang nak dapat Full Loan

Berapa Pelaburan Kebijaksanaan Anda

Pelaburan anda cuma RM50 sahaja dan anda boleh sedut ilmu daripada pengalaman 9 tahun saya. A-Z asas-asas beli rumah. Semuanya itu dalam masa satu hari dari pagi sampai petang.

Apa Jaminan Saya

Saya tidak dapat menjanjikan bulan dan bintang untuk anda. Tapi dengan menghadiri seminar ini, saya akan masukkan nama anda dalam senarai Inner Circle saya Eksklusif yang mana mereka dalam Inner Circle saya akan mendapat info dan akses yang pertama jika ada rumah-rumah Bawah Harga Pasaran yang BEST untuk dibuat pelaburan atau duduk sendiri sebelum saya buka offer itu kepada orang luar.

PALING PENTING….

Dengan pelaburan yang sekecil RM50 itu, anda boleh mengelakkan daripada tersilap beli rumah dan kerugian sehingga RM500,000.


Sementara Tempat Masih Ada!!!

Tawaran ini akan tutup bila-bila sahaja bila ianya penuh

Sharing from,



Tuesday, August 15, 2017

#FLEXIDEAL Mudahnya Beli Rumah!



My first employement was on April 2015. I plan to get married 1 year later but the salary was not enough for me to achieve it.
.
Then I met NPR Permaisuri team. They offered 1 Freehold Apartment nearby LRT, Tesco and IOI. The apartment price 135K while the market value is 180K.
.
By using #flexideal, i can purchase the apartment eventhough my saving is not enough. On 2016, I got married.
.
Alhamdulilah.
.
- Putra Ahmad, Engineer

Let us help you be better at buying properties. It can be for your first house, or improving your property portfolio.
.
Join our session this Sunday!
.
We'll help you create a Financial Profile
.
We'll consult you for FREE
.
We'll give you a proposal that suits your profile and your objectives
.
Want us to help you like how we help Mr Putra Ahmad?
.
Register here:
wasap.my/60122248003/kelashartanahflexideal
.
.


Monday, August 7, 2017

Anda Nak Langsai Hutang Rumah Dalam Masa 10 Tahun?

Image may contain: text
CEPAT DAPATKAN SEMENTARA IANYA PERCUMA!

Video Teknik Killer Langsai hutang 10 Tahun. Hanya RM9.90. Masukkan code LHR10 di bahagian "klik untuk beli" kemudian masukkan code LHR10 di "Apply Coupon" sekiranya anda mahukannya secara PERCUMA. Sah sehingga Ahad, 13 Ogos 2017 sebelum jam 2359HRS. 

JANGAN LUPA KONGSI DI WALL ANDA

Ketahui Teknik Killer bagaimana anda boleh settlekan hutang rumah anda dalam masa 10 tahun sahaja.
Tak kisah samada pinjaman rumah anda Konvensional, Islamik, Term Loan ataupun Flexi.

ANDA PATUT TAHU INI JIKA

( ✘) Anda tak tahan kos sara hidup makin hari makin meningkat
( ✘) Anda tertekan dengan hutang keliling pinggang
( ✘) Sebahagian BESAR duit gaji anda dibelanjakan untuk membayar hutang rumah
( ✘) Dah bayar hutang rumah berpuluh Ribu RM tapi baki pinjaman macam tak luak aje
( ✘) Dah letih tengok duit gaji anda terbakar setiap bulan nak bayar hutang rumah

5 PERKARA YANG ANDA AKAN BELAJAR DARIPADA VIDEO INI

[✔] Kenapa pinjaman anda masih ada baki beratus ribu RM selepas 30 tahun
[✔] Kenapa anda perlu bayar ansuran lebih daripada yang dijanjikan
[✔] Kenapa pembiayaan Islamik pun terlibat sama
[✔] Bagaimana anda nak langsaikan pinjaman rumah anda dalam masa 10 tahun
[✔] Bagaimana anda boleh jimat faedah pinjaman sehingga lebih RM300,000
Durasi : 42 minit
Penyampai : Aziz Ahmad – Pengasas Hartanahguru

P/S: Ini merupakan produk digital. Anda akan menerima link download video tersebut 

Apa lagi jom dapatkan video percuma ni!



Monday, July 31, 2017

Anda ingin membeli hartanah tapi tak cukup deposit 10% ??

Jangan risau, team kami berbesar hati untuk memberikan khidmat terbaik kepada anda 😉
.
Kami ingin mempelawa anda yang benar-benar SERIUS ke satu kelas khas yang akan dikendalikan oleh Penasihat-Penasihat Hartanah kami yang berpengalaman bagi membantu anda mendapatkan rumah idaman.
.
Kami akan membantu dari mengira kelayakan sehinggalah anda menemui rumah yang bersesuaian.
.
.

================
KELAS HARTANAH
================
.
Tajuk: Mudahnya Membeli Rumah by NPR Permaisuri
Tarikh: Ahad, 6/8/2017
Masa: 09.00 pagi - 1.00 tengahari
Tempat: Nilai Properties Realty Sdn Bhd, 30-1, Jalan Danau Lumayan 1, Bandar Sri Permaisuri, KL
Yuran Komitmen: RM50/pax (tidak akan dipulangkan)
Payment:
Bank: Maybank
Nombor Akaun: 562142415492 (Nilai Properties Realty Sdn Bhd)
.
Sila berikan butir-butir peribadi anda seperti di bawah:-
⤵⤵⤵⤵⤵
NAMA PENUH:
NO. K/P:
UMUR:
PEKERJAAN:
NO. TELEFON:
Emailkan butir-butir peribadi anda beserta bukti bayaran ke nprpermaisuri@gmail.com
.
**MAKAN PAGI & TENGAHARI disediakan
.
Sila bawa bersama dokumen-dokumen berikut:
===============
1. Slip gaji 3 bulan / 6 bulan bagi yg bekerja dalam bidang sales
2. Penyata akaun bank 3 bulan / 6 bulan bagi yg bekerja dalam bidang sales
3. Penyata KSWP terkini
4. CCRIS report *if any
.
***Tarikh akhir mendaftar ialah pada hari Jumaat, 4/8/2017 jam 3.00ptg. SIAPA CEPAT DIA DAPAT, TEMPAT TERHAD KEPADA 30 ORANG SAHAJA!!!***
.
NOTA TAMBAHAN: REN & BANKER tidak dibenarkan menyertai kelas ini.
.
Jom,😀 Mudahnya Beli Rumah!
.
.


Tuesday, July 25, 2017

[Celik Hartanah] DAPAT DUIT TEPI BERKALI-KALI

DAPAT DUIT TEPI BERKALI-KALI
.
.
Sebagai member celikhartanah.com, apabila anda memperkenalkan seseorang untuk daftar percuma, maka sistem akan registerkan mereka di bawah anda.
.
Pada bila-bila masa, apabila mereka membeli berkali-kali, maka anda akan dapat duit tepi berkali-kali.
.
Nak tak duit tepi? Daftar percuma sekarang di celikhartanah.com
.
Dapatkan NO ID anda hari ini juga dengan cara login dan di bawah menu my profile, Semak NO ID. Yang dah ada no ID tu, boleh komen link register ID anda yer di bawah :)
.
Have a nice day!
.
.
#DuitTepi
#ShareIlmuHartanah
#EducatePeopleOnRealEstate
#CelikHartanah
#FarazilaWahab
#I❤RealEstate
#PropertyAdvisor
#NPRPermaisuri
www.npr.my


Wednesday, July 19, 2017

Nak Betul-Betul Kenal Lubuk Hartanah Di Jajaran MRT2?

Salam perjuangan,
.
MRT Fasa 2 telah pun dilancarkan pada 17 Julai 2017. Tapi kan sahabat-sahabat syurga sekalian, MRT2 belum lagi tau, dan tentu ada impak terhadap pasaran hartanah apabila dilancarkan kelak. 
.
.
.
Oleh itu, pelabur bijak seperti anda (ehem!) kenalah ambil tahu segala maklumat berharga tentang pasaran hartanah di jajaran MRT2.
.
Anda boleh baca artikel berkaitan. Klik Link Di Bawah:
.
Kenalpasti Lubuk Hartanah Di Jajaran MRT2
.
Sekian Terima Kasih.
.
.
#MRT2
#JomCelikHartanah
#KnowledgeIsPower
#PelaburBijak
#IdeaHartanah
#FarazilaWahab
#NPRPermaisuri
#SayaJualRumah
#BandarTunRazak


22-07-2017 Lelongan Awam Jom Cuci Mata!






Roger akak ye untuk sebarang pertanyaan berkenaan hartanah atau nak kira kelayakan loan rumah. Akak sedia membantu 😉 
.
Free Consultation ? 
⤵️⤵️⤵️
wasap.my/60123459450



Thursday, July 13, 2017

Dapatkan 9 Siri Video Jejak MRT Secara PERCUMA sebelum 16 JULAI 2017 jam 11.59 malam!

APAKAH KESAN MRT KEPADA PASARAN HARTANAH?
.

MRT pertama Msia bakal beroperasi sepenuhnya hari Isnin depan 17.07.17. Ramai masih tidak benar-benar faham betapa pentingnya MRT kpd pasaran hartanah di GKL: Greater Kuala Lumpur.
.
Apakah sebenarnya kesannya kepada hartanah? 
.
Adakah kesan positif atau sebaliknya? 
.
Bagaimana pula nak cari peluang2 disepanjang MRT? Dan bagaimana kita nak selamatkan diri drpd membuat keputusan yg silap. 
.
[BONUS!!!] Dapatkan 9 Siri Video Jejak MRT Secara PERCUMA sebelum 16 JULAI 2017 jam 11.59 Malam.

Semua ini dan banyak lagi di artikel berikut:
.
https://celikhartanah.com/jejak-mrt-kesan-kepada-pasaran-hartanah/?goto=1560
.

Opss! Nanti dulu, ni ada listing hot dalam simpanan ahkak. Siapa nak beli rumah bolehla jeling-jeling kat sini kot ada yang berkenan 

⤵️⤵️⤵️

http://npr.my/profile/567/en/farazila_wahab
.
Roger akak ye untuk sebarang pertanyaan berkenaan hartanah atau nak kira kelayakan loan rumah. Akak sedia membantu 😉 
.
#KnowledgeIsPower
#FarazilaWahab
#PropertyAdvisor
#NPRPermaisuri
#SayaPelaburHartanah

#mrtpertamamalaysia
#gkl #greaterkl
#jejakmrt #kesanmrtkepadahartanah
#hidupsatuperjuangan 
#sayapejuang 
#pejuanghartanah 
#npr.my
#TukangJualBeliRumah
.
Free Consultation ? 
⤵️⤵️⤵️
wasap.my/60123459450





Blog Widget by LinkWithin