Click here now!

Hot Subsale Property!

Click here now

Hot Subsale Property!

Click here now

Tuesday, July 25, 2017

[Celik Hartanah] DAPAT DUIT TEPI BERKALI-KALI

DAPAT DUIT TEPI BERKALI-KALI
.
.
Sebagai member celikhartanah.com, apabila anda memperkenalkan seseorang untuk daftar percuma, maka sistem akan registerkan mereka di bawah anda.
.
Pada bila-bila masa, apabila mereka membeli berkali-kali, maka anda akan dapat duit tepi berkali-kali.
.
Nak tak duit tepi? Daftar percuma sekarang di celikhartanah.com
.
Dapatkan NO ID anda hari ini juga dengan cara login dan di bawah menu my profile, Semak NO ID. Yang dah ada no ID tu, boleh komen link register ID anda yer di bawah :)
.
Have a nice day!
.
.
#DuitTepi
#ShareIlmuHartanah
#EducatePeopleOnRealEstate
#CelikHartanah
#FarazilaWahab
#I❤RealEstate
#PropertyAdvisor
#NPRPermaisuri
www.npr.my


Wednesday, July 19, 2017

Nak Betul-Betul Kenal Lubuk Hartanah Di Jajaran MRT2?

Salam perjuangan,
.
MRT Fasa 2 telah pun dilancarkan pada 17 Julai 2017. Tapi kan sahabat-sahabat syurga sekalian, MRT2 belum lagi tau, dan tentu ada impak terhadap pasaran hartanah apabila dilancarkan kelak. 
.
.
.
Oleh itu, pelabur bijak seperti anda (ehem!) kenalah ambil tahu segala maklumat berharga tentang pasaran hartanah di jajaran MRT2.
.
Anda boleh baca artikel berkaitan. Klik Link Di Bawah:
.
Kenalpasti Lubuk Hartanah Di Jajaran MRT2
.
Sekian Terima Kasih.
.
.
#MRT2
#JomCelikHartanah
#KnowledgeIsPower
#PelaburBijak
#IdeaHartanah
#FarazilaWahab
#NPRPermaisuri
#SayaJualRumah
#BandarTunRazak


22-07-2017 Lelongan Awam Jom Cuci Mata!






Roger akak ye untuk sebarang pertanyaan berkenaan hartanah atau nak kira kelayakan loan rumah. Akak sedia membantu 😉 
.
Free Consultation ? 
⤵️⤵️⤵️
wasap.my/60123459450



Thursday, July 13, 2017

Dapatkan 9 Siri Video Jejak MRT Secara PERCUMA sebelum 16 JULAI 2017 jam 11.59 malam!

APAKAH KESAN MRT KEPADA PASARAN HARTANAH?
.

MRT pertama Msia bakal beroperasi sepenuhnya hari Isnin depan 17.07.17. Ramai masih tidak benar-benar faham betapa pentingnya MRT kpd pasaran hartanah di GKL: Greater Kuala Lumpur.
.
Apakah sebenarnya kesannya kepada hartanah? 
.
Adakah kesan positif atau sebaliknya? 
.
Bagaimana pula nak cari peluang2 disepanjang MRT? Dan bagaimana kita nak selamatkan diri drpd membuat keputusan yg silap. 
.
[BONUS!!!] Dapatkan 9 Siri Video Jejak MRT Secara PERCUMA sebelum 16 JULAI 2017 jam 11.59 Malam.

Semua ini dan banyak lagi di artikel berikut:
.
https://celikhartanah.com/jejak-mrt-kesan-kepada-pasaran-hartanah/?goto=1560
.

Opss! Nanti dulu, ni ada listing hot dalam simpanan ahkak. Siapa nak beli rumah bolehla jeling-jeling kat sini kot ada yang berkenan 

⤵️⤵️⤵️

http://npr.my/profile/567/en/farazila_wahab
.
Roger akak ye untuk sebarang pertanyaan berkenaan hartanah atau nak kira kelayakan loan rumah. Akak sedia membantu 😉 
.
#KnowledgeIsPower
#FarazilaWahab
#PropertyAdvisor
#NPRPermaisuri
#SayaPelaburHartanah

#mrtpertamamalaysia
#gkl #greaterkl
#jejakmrt #kesanmrtkepadahartanah
#hidupsatuperjuangan 
#sayapejuang 
#pejuanghartanah 
#npr.my
#TukangJualBeliRumah
.
Free Consultation ? 
⤵️⤵️⤵️
wasap.my/60123459450





Monday, June 26, 2017

Salam Aildilfitri 2017/1438H


Taqobbalallahu minna wa minkum...
 Semoga kita benar-benar keluar dari Ramadan kali ini keluar dari dosa serta mendapat pembebasan dari api neraka. Amiiin.


‎سلامات هاري رايا عيد الفطر
‎من العائدين والفائزين
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI. 
KULLU AM BIKHAIR.
MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Daripada:
Farazila dan keluarga
Penasihat Hartanah
NPR Permaisuri




Friday, May 19, 2017

🌷🌷🌷 KENAPA SAYA PILIH JADI REN? 🌷🌷🌷

Assalam/Hi pembaca semua,





Dah lama sangat rasanya tak membebel kat blog ni. Banyak membebel kat fb, tapi rasanya perlu juga membebel kat sini 😃
.
Ok mungkin ada jugak yang tertanya-tanya kenapa saya yang dah biasa jadi ejen lelong (part time) tetiba jadi REN subsale (full time) kan?
.
Jawapan tak cover line, KONTRAK KERJA saya sebagai programmer dah TAMAT.
Simple, zaman ekonomi tak berapa nak ok ni, saya terpaksa terima hakikat. Jadi saya sahut cabaran untuk belajar ilmu REN untuk subsale dan new development juga.
.
Jadi sekarang saya menawarkan khidmat untuk kedua-duanya - LELONG dan SUBSALE serta termasuk juga NEW DEVELOPMENT.
.
Sebelum ni saya buat macam-macam benda merepek lain juga sebenarnya. Tapi akhirnya saya tahu, saya dilahirkan untuk niche hartanah (ehem!)
.
Memang tak boleh lari lagi. Bidang ni dah jadi darah daging. Tak payah dipaksa-paksa. Minat semulajadi. Gitew! 😀
.
Manakala jawapan cover line pula adalah seperti di bawah.
.
💪 Sebab saya nak bantu dan jadi pemudahcara untuk ANDA mulakan TINDAKAN membeli RUMAH (samada untuk duduk sendiri atau untuk pelaburan).
💪 Saya juga nak bantu TUAN TANAH kedaung dan TUAN RUMAH yang sibuk dan tak cukup masa sokmo untuk tolong jualkan rumah mereka.
.
TAPI saya memang nak tolong la, bukan nak cover line sangat pon.
Serius rasa satu kepuasan bila tengok klien dapat apa yang mereka idamkan.
.
Kata orang, WIN WIN SITUATION.
.
Saya tak mampu nak beli semua rumah yang best-best tu, makanya wajiblah saya sharekan listing kepada mereka yang memerlukan. Ye dak?
.
Haaa! Bukankah kerja juga satu ibadah?
.
Sekarang saya bernaung di bawah agensi NPR cawangan Permaisuri. 
.
Kenapa NPR Permaisuri?
.
💘 Sebab dekat giler dengan rumah. Senang nak pergi ofis bila duduk rumah asik SANGAP je sebab nampak katil 😅
.
💘 Bila dekat opis, nampak muka bos yang cun dan encem. Inspired la nak jadi macam diorang. (Masyukkkk) Jadi kita akan bekerja dengan lebih tekun lagi. Hehehe.
.
Ok. Nanti kita jumpa lagi dalam sesi bebelan akan datang.
.
Ramadhan nak tiba lagi 8 hari. Selamat Beramal! 
.
.
Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Wednesday, May 17, 2017

Suasana Lumayan Condominium untuk dijual :)

Suasana Lumayan, Bandar Sri Permaisuri untuk dijual
.
.

Kami ingin menawarkan sebuah kondominium sederhana besar yang cantik lagi selesa. Sangat sesuai untuk pasangan yang mempunyai anak kecil memandangkan lokasi berhadapan dengan Taman Tasik Permaisuri, Cheras.
.
Pemandangan hijau dari balkoni rumah sangat mempesonakan dan memberi ketenangan setelah seharian berada di pejabat.
.
Kedudukan di aras 19, sejuk dan mendamaikan.
.
2 parking lot - untuk keluarga yang mempunyai lebih dari satu kenderaan.
.
.
~ Block B
~ 1346sf
~ 3+1 Rooms 2 Bathrooms 2 Carparks
~ Brand New
~ 19th Floor
~ Garden View
.
Facilities
1) Cafeteria
2) Club House
3) Gymnasium
4) Playground
5) Salon
6) Swimming Pool
7) 24hrs Security
.
* Strategically located nearby City Center, HUKM, Cheras Leisure Mall
.
Easily accessible:-
* Easy access routes to and from Kuala Lumpur, Petaling Jaya, KLIA and
Putrajaya via :Jalan Loke Yew, Jalan Cheras, Seremban Expressway, Middle Ring Road II, Federal Highway, The East-West Link, Jalan Sungai Besi and KESAS Expressway.
.
=========================
Price : RM588,000 (negotiable)
=========================
.
**10% Deposit (2% Booking, remaining 8% to be paid upon signing Sale & Purchase Agreement)
* Loan, valuation and legal matters will be arranged accordingly for successful buyer *
* Earnest deposit 100% refundable subject to loan rejection with 2 declined letter from bank *
.
Interested? Ask for more…
Farazila Wahab
NPR Permaisuri
012.345.9450 (Call/Whatsapp/SMS)
ctfarazila@gmail.com
Whatsapp me with one click:
https://www.wasap.my/60123459450
.
.
#SuasanaLumayan
#ForSale
#BdrSriPermaisuri
#NPRPermaisuri
#CondoForSale
#FarazilaWahab

.
.











Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Wednesday, April 12, 2017

Vista Pinggiran Apartment for sale (Below Market Value)

Vista Pinggiran Apartment untuk dijual :)

Kami ingin menawarkan rumah kediaman sederhana besar yang cantik lagi selesa untuk pasangan yang baru berkahwin.



DETAILS:
- Leasehold 
- Bumi Lot
- 850 sqft
- Bedrooms: 3 
- Bathrooms: 2 
- Level 19
- Fully Grilled & Tiled
- Well-kept Basic Unit

FACILITIES:
-24 Hours Security [Access Card]
- CCTV Surveillance 
- Playground
- Community Hall
- Swimming Pool
- Balcony
- 1 Covered car park

NEARBY:
-Pasar Borong Selangor
-AEON Jusco Shopping Mall, Starbucks 
-Giant Hypermarket
-McDonald's, KFC 
-Banks and Restaurant

ACCESSIBILITY:
-5 min to Taman Equine 
-10 min to Puchong / Tmn Puncak Jalil / Bandar
Kinrara / Cyberjaya / Putrajaya / Alamanda
-15 min to IOI Mall / Bangi / Kajang
-20 min to Subang Jaya / Sunway / Petaling Jaya /
Shah Alam / Kuala Lumpur 
-Highway: LDP / SKVE / MEX Highway
-Future Public Transport MRT Station



Price: RM299,000 *below market value/can nego*

=============================
INTERESTED? CALL/WHATSAPP/TELEGRAM/SMS :

YUSRIZAM YUSOFF
012.351.9450
================================
* Earnest Deposit is REFUNDABLE if loan not approve
* Please leave a message if call is not answered
* Owners are welcome to list

*DISCLAIMER
Photo is just for a DISPLAY! To protect owner's and tenant privacy, pictures shown may not be the actual unit it is for illustration purpose only. 
Appreciate your understanding and viewing appointment on actual unit is always welcome.

Only Serious buyer should contact.

Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Wednesday, April 5, 2017

Nak Dapatkan FREE Personal Coaching dari saya?


🔥🔥🔥🔥🔥 
FREE COACHING!
🔥🔥🔥🔥🔥
.
Nak Dapatkan Sesi Personal Coaching PERCUMA dari Hot Auction Property? Nilai sesi ini boleh mencecah ratusan ringgit untuk sejam! Ini merupakan cara yang saya sendiri guna untuk BUAT DUIT dengan RUMAH LELONG! 
.
.
Saya sedang mencari beberapa orang bertuah untuk diberi personal coaching ini. 
.
Secara jujurnya, nilai sesi ini ialah rm199 untuk satu jam.
.
Ia merupakan cara yang saya sendiri guna untuk dapatkan unit-unit lelong yang HOT! 

.
Tahun 2017 - tahun untuk buat duit dengan beli rumah lelong yang berlambak di pasaran. 
.
.
ANDA SERIUS nak BUIT DUIT dengan RUMAH LELONG?
.
Klik link ni sekarang: http://bit.ly/2naoET1

.


Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Monday, April 3, 2017

SEDEKAH SI PENARIK BECA


Kisah menarik ini dikatakan terjadi di daerah Klaten, Jawa Tengah, Indonesia. Seorang penarik beca yang bernama Pak Kasan mempunyai amalan bersedekah yang unik. Pak Kasan akan memberi perkhidmatan menaiki beca percuma pada setiap hari Jumaat.
Pada suatu hari Jumaat, seorang wanita kaya menaiki beca Pak Kasan. Apabila sudah sampai ke tempat yang dituju, wanita kaya itu bertanya akan tambangnya. Seperti biasa, Pak Kasan mengatakan dia tidak mengenakan sebarang tambang pada hari tersebut. Si wanita kaya tersenyum tetapi masih tidak berpuas hati. Justeru, dia bertekad mahu menguji Pak Kasan pada masa lain.
Pada hari Jumaat seterusnya, si wanita kaya itu menaiki beca Pak Kasan lagi. Kali ini wanita mahu Pak Kasan membawanya ke rumah Pak Kasan. Katanya mahu berkenalan dengan keluarga Pak Kasan. Tanpa prasangka, Pak Kasan pun mengayuh beca ke rumahnya.

Sampai di rumah Pak Kasan, wanita itu mendapati Pak Kasan hidup dalam kemiskinan dan memiliki seorang isteri yang solehah dan beberapa orang anak yang baik. Wanita itu berasa malu kerana beliau tidak pernah bersedekah tetapi Pak Kasan yang miskin ini masih mampu bersedekah.
Dengan izin Pak Kasan dan keluarga, wanita tersebut mengajak Pak Kasan sekeluarga untuk menunaikan haji bersama keluarganya pada tahun tersebut.
Begitulah ajaibnya apabila kita ikhlas bersedekah. Rezeki pasti datang tanpa kita sangka-sangka. Jadikanlah bersedekah amalan hidup kita.
Sumber : Buku Mudahnya Menjemput Rezeki
Ehem! 
Assalamualaikum pembaca semua :)
Sebenarnya lepas saya baca kisah di atas... saya pon teringin sangat nak bersedekah... memandangkan saya ni taklah sekaya Bill Gates, saya ambil keputusan untuk berkongsi secebis ilmu yang saya ada ni kepada yang sudi... eceh!
Ok nantikan post seterusnya untuk tawaran sharing percuma dari saya kepada sesiapa yang bertuah!
STAY TUNE! :D
Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Thursday, February 23, 2017

Menang RP kali pertama untuk tahun 2017 :-)

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Teruja saya ingin menulis tentang kisah rumah lelong yang satu ini...

Kelmarin saya mendapat mesej melalui whatsapp dari tuan A iaitu rakan merangkap klien lama yang masih setia menggunakan khidmat saya untuk membida rumah lelong :)

Tuan A bekerja di Iraq tetapi ianya langsung tidak menghalang beliau daripada membeli dan membeli dan membeli rumah lelong. Memang dah banyak yang dia beli sampai saya pon dah lupa berapa... Adat masuk lelongan, ada yang menang dan banyak juga yang kalah ;)

Kali ini Tuan A meminta saya membida bagi pihak rakannya yang juga bekerja di luar negara.

Rezeki dari langit

Agak lewat petang rakan Tuan A telah pon memindahkan sejumlah wang 5 angka untuk deposit rumah lelong tanpa sebarang keraguan. Terima kasih di atas kepercayaan yang diberi. 

Pagi hari lelongan, saya pergi ke bank untuk membuat bank draf. Sebelum itu saya cek dulu sama ada rumah tersebut masih on atau telah call off (tidak jadi dilelong).

Selesai urusan di bank, saya terus memecut kuda Honda EX5 saya ke Jalan Yap Kwan Seng. Kenapa naik kuda? Nak elak jem bai...

2.30 petang sampai di pejabat pelelong Ng Chan Mau, terus pergi daftar macam biasa. Ek eleh tak ramai oranglah... macam ada harapan ni.... hehehehe...

Nombor bertuah 123
Pukul 3 tepat lelongan pon dimulakan... hanya 3 orang pembida dan 2 unit yang available. Memang kosongla bilik lelongan tu...

Tiba unit klien saya... single lucky bidder! congratulations! 

MasyaAllah! memang tak sangka... sebab dah lama tak merasa menang dengan harga rizab...

Tahniah kepada pembida bertuah ye!

Dan jutaan terima kasih kepada tuan A juga untuk transaksi ini!

Kemenangan bergaya... yeah!



Wednesday, February 22, 2017

Mega Auction Fair coming on 25th February 2017!

For more info, whatsapp or call 012.345.9450! Don't miss this golden opportunity!

#ctfarazila
#hotauctionproperty


Blog Widget by LinkWithin