Click here now!

Click here now!

Click here now!

Wednesday, April 12, 2017

Vista Pinggiran Apartment for sale (Below Market Value)

Vista Pinggiran Apartment untuk dijual :)

Kami ingin menawarkan rumah kediaman sederhana besar yang cantik lagi selesa untuk pasangan yang baru berkahwin.



DETAILS:
- Leasehold 
- Bumi Lot
- 850 sqft
- Bedrooms: 3 
- Bathrooms: 2 
- Level 19
- Fully Grilled & Tiled
- Well-kept Basic Unit

FACILITIES:
-24 Hours Security [Access Card]
- CCTV Surveillance 
- Playground
- Community Hall
- Swimming Pool
- Balcony
- 1 Covered car park

NEARBY:
-Pasar Borong Selangor
-AEON Jusco Shopping Mall, Starbucks 
-Giant Hypermarket
-McDonald's, KFC 
-Banks and Restaurant

ACCESSIBILITY:
-5 min to Taman Equine 
-10 min to Puchong / Tmn Puncak Jalil / Bandar
Kinrara / Cyberjaya / Putrajaya / Alamanda
-15 min to IOI Mall / Bangi / Kajang
-20 min to Subang Jaya / Sunway / Petaling Jaya /
Shah Alam / Kuala Lumpur 
-Highway: LDP / SKVE / MEX Highway
-Future Public Transport MRT Station



Price: RM299,000 *below market value/can nego*

=============================
INTERESTED? CALL/WHATSAPP/TELEGRAM/SMS :

YUSRIZAM YUSOFF
012.351.9450
================================
* Earnest Deposit is REFUNDABLE if loan not approve
* Please leave a message if call is not answered
* Owners are welcome to list

*DISCLAIMER
Photo is just for a DISPLAY! To protect owner's and tenant privacy, pictures shown may not be the actual unit it is for illustration purpose only. 
Appreciate your understanding and viewing appointment on actual unit is always welcome.

Only Serious buyer should contact.

Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Wednesday, April 5, 2017

Nak Dapatkan FREE Personal Coaching dari saya?


🔥🔥🔥🔥🔥 
FREE COACHING!
🔥🔥🔥🔥🔥
.
Nak Dapatkan Sesi Personal Coaching PERCUMA dari Hot Auction Property? Nilai sesi ini boleh mencecah ratusan ringgit untuk sejam! Ini merupakan cara yang saya sendiri guna untuk BUAT DUIT dengan RUMAH LELONG! 
.
.
Saya sedang mencari beberapa orang bertuah untuk diberi personal coaching ini. 
.
Secara jujurnya, nilai sesi ini ialah rm199 untuk satu jam.
.
Ia merupakan cara yang saya sendiri guna untuk dapatkan unit-unit lelong yang HOT! 

.
Tahun 2017 - tahun untuk buat duit dengan beli rumah lelong yang berlambak di pasaran. 
.
.
ANDA SERIUS nak BUIT DUIT dengan RUMAH LELONG?
.
Klik link ni sekarang: http://bit.ly/2naoET1

.


Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Monday, April 3, 2017

SEDEKAH SI PENARIK BECA


Kisah menarik ini dikatakan terjadi di daerah Klaten, Jawa Tengah, Indonesia. Seorang penarik beca yang bernama Pak Kasan mempunyai amalan bersedekah yang unik. Pak Kasan akan memberi perkhidmatan menaiki beca percuma pada setiap hari Jumaat.
Pada suatu hari Jumaat, seorang wanita kaya menaiki beca Pak Kasan. Apabila sudah sampai ke tempat yang dituju, wanita kaya itu bertanya akan tambangnya. Seperti biasa, Pak Kasan mengatakan dia tidak mengenakan sebarang tambang pada hari tersebut. Si wanita kaya tersenyum tetapi masih tidak berpuas hati. Justeru, dia bertekad mahu menguji Pak Kasan pada masa lain.
Pada hari Jumaat seterusnya, si wanita kaya itu menaiki beca Pak Kasan lagi. Kali ini wanita mahu Pak Kasan membawanya ke rumah Pak Kasan. Katanya mahu berkenalan dengan keluarga Pak Kasan. Tanpa prasangka, Pak Kasan pun mengayuh beca ke rumahnya.

Sampai di rumah Pak Kasan, wanita itu mendapati Pak Kasan hidup dalam kemiskinan dan memiliki seorang isteri yang solehah dan beberapa orang anak yang baik. Wanita itu berasa malu kerana beliau tidak pernah bersedekah tetapi Pak Kasan yang miskin ini masih mampu bersedekah.
Dengan izin Pak Kasan dan keluarga, wanita tersebut mengajak Pak Kasan sekeluarga untuk menunaikan haji bersama keluarganya pada tahun tersebut.
Begitulah ajaibnya apabila kita ikhlas bersedekah. Rezeki pasti datang tanpa kita sangka-sangka. Jadikanlah bersedekah amalan hidup kita.
Sumber : Buku Mudahnya Menjemput Rezeki
Ehem! 
Assalamualaikum pembaca semua :)
Sebenarnya lepas saya baca kisah di atas... saya pon teringin sangat nak bersedekah... memandangkan saya ni taklah sekaya Bill Gates, saya ambil keputusan untuk berkongsi secebis ilmu yang saya ada ni kepada yang sudi... eceh!
Ok nantikan post seterusnya untuk tawaran sharing percuma dari saya kepada sesiapa yang bertuah!
STAY TUNE! :D
Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Thursday, February 23, 2017

Menang RP kali pertama untuk tahun 2017 :-)

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Teruja saya ingin menulis tentang kisah rumah lelong yang satu ini...

Kelmarin saya mendapat mesej melalui whatsapp dari tuan A iaitu rakan merangkap klien lama yang masih setia menggunakan khidmat saya untuk membida rumah lelong :)

Tuan A bekerja di Iraq tetapi ianya langsung tidak menghalang beliau daripada membeli dan membeli dan membeli rumah lelong. Memang dah banyak yang dia beli sampai saya pon dah lupa berapa... Adat masuk lelongan, ada yang menang dan banyak juga yang kalah ;)

Kali ini Tuan A meminta saya membida bagi pihak rakannya yang juga bekerja di luar negara.

Rezeki dari langit

Agak lewat petang rakan Tuan A telah pon memindahkan sejumlah wang 5 angka untuk deposit rumah lelong tanpa sebarang keraguan. Terima kasih di atas kepercayaan yang diberi. 

Pagi hari lelongan, saya pergi ke bank untuk membuat bank draf. Sebelum itu saya cek dulu sama ada rumah tersebut masih on atau telah call off (tidak jadi dilelong).

Selesai urusan di bank, saya terus memecut kuda Honda EX5 saya ke Jalan Yap Kwan Seng. Kenapa naik kuda? Nak elak jem bai...

2.30 petang sampai di pejabat pelelong Ng Chan Mau, terus pergi daftar macam biasa. Ek eleh tak ramai oranglah... macam ada harapan ni.... hehehehe...

Nombor bertuah 123
Pukul 3 tepat lelongan pon dimulakan... hanya 3 orang pembida dan 2 unit yang available. Memang kosongla bilik lelongan tu...

Tiba unit klien saya... single lucky bidder! congratulations! 

MasyaAllah! memang tak sangka... sebab dah lama tak merasa menang dengan harga rizab...

Tahniah kepada pembida bertuah ye!

Dan jutaan terima kasih kepada tuan A juga untuk transaksi ini!

Kemenangan bergaya... yeah!



Wednesday, February 22, 2017

Mega Auction Fair coming on 25th February 2017!

For more info, whatsapp or call 012.345.9450! Don't miss this golden opportunity!

#ctfarazila
#hotauctionproperty


Auction Fair coming on 24th February 2017.

For more info, whatsapp or call 012.345.9450! Don't miss this golden opportunity!

#ctfarazila
#hotauctionproperty


Monday, February 20, 2017

Auction Fair coming on 22th February 2017.

For more info, whatsapp or call 012.345.9450! Don't miss this golden opportunity!


Friday, February 17, 2017

Auction Fair coming on 21th February 2017








For more info, whatsapp or call 012.345.9450! Don’t miss this golden opportunity!

Klik LIKE kalau suka entri ni :-)


Thursday, February 16, 2017

Auction Fair coming on 20th February 2017.


Listing as above.

For more info, whatsapp or call 012.345.9450! Don't miss this golden opportunity!!


Wednesday, February 15, 2017

Kenaikan harga rumah sebanyak 400% dalam masa 6 tahun


Selepas 6+ tahun, harga meningkat lebih 400% daripada harga beli. Ye, apartment ini dibeli secara lelong pada hujung tahun 2009 dengan harga rm72k. Hari ini saya cek harga semasa kerana mahu membuat pembiayaan semula. Alhamdulillah harga semasa rm300k. Ada perancangan yang sedang diatur ;)

Tindakan saya 6 thn lepas, menentukan apa yang saya ada hari ini.

Tindakan kita pada hari ini juga akan menentukan apa yang kita ada 6 tahun dari sekarang. Setuju?

Jom bertindak?
Jom beli rumah lelong!

ADAKAH ANDA INGIN MEMBELI RUMAH LELONG & MEMERLUKAN NASIHAT/BANTUAN?
Sila hubungi saya di 012-345 9450 (CALL/SMS/WHATSAPP) atau layari http://hot-auction-property.blogspot.my/ untuk tips-tips hartanah terkini!

Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Thursday, February 9, 2017

13 Februari 2017 (seluruh Malaysia)




Maukah anda membeli rumah di bawah nilai pasaran?

ADAKAH ANDA INGIN MEMBELI RUMAH LELONG & MEMERLUKAN NASIHAT/BANTUAN? 
Sila hubungi saya di 012-345 9450 (CALL/SMS/WHATSAPP) atau layari http://hot-auction-property.blogspot.my untuk tips-tips hartanah terkini!

Masih ragu-ragu?

Carilah ilmu sebelum memulakan sesuatu pelaburan. Ilmu pelaburan dan ilmu pengurusan kewangan yang baik adalah sangat mempengaruhi kejayaan seseorang di dalam pengurusan pelaburan-pelaburan yang dimilikinya. Bila ada ilmu maka kurang alasan dan rasa takut untuk mula melabur. Jom! Mulakan sekarang dan tuai hasilnya di masa hadapan. Untuk first timer, sangat digalakkan untuk menyertai sesi personal coaching kami. Klik di sini untuk maklumat lanjut.

Fast Action = Fast Result



Klik LIKE kalau suka entri ni :)



Blog Widget by LinkWithin