Click here now!

Hot Subsale Property!

Click here now

Hot Subsale Property!

Click here now

Saturday, July 13, 2019

REN Life




Pagi-pagi seawal jam 7 lagi Najah dah bersiap dengan swimming suitnya. Dia siap ambilkan juga swim suit Sarah dan Jannah dengan harapan mereka cepat get ready 🤭

Kalau korang rasa hari Ahad hari untuk berehat bermalasan atas katil, lain pulak dengan aku. Biasanya weekend adalah hari yang sangat sibuk untuk aku.

Selain banyak appointment untuk viewing rumah, kena jugak layan kemahuan anak-anak. Takkan nak suruh duduk rumah main ipad je kan 😅

Pendekkan cerita, jam 8 baru sampai di kolam renang Kondo SL di Permaisuri.
Nampak ada sunyum muka si Najah dapat mandi kolam.

Tengok air dikolam renang pagi ini membuat semangat menjalani hari.

Ada banyak manfaat yang akan kita peroleh ketika berenang, iaitu

1. Bagus untuk paru-paru
2. membuat otak lebih cerdas
3. Melatih otot-otot
4. Membuat awet muda
5. Membuang semua stress.

Ajom, mulai hidup sihat.

#Renang
#HidupSihatCeria
#FamilyTime
#RHP
#SayaJualRumah

Klik LIKE jika suka entri ni :)


Blog Widget by LinkWithin