Click here now!

Hot Subsale Property!

Click here now

Hot Subsale Property!

Click here now

Friday, May 19, 2017

🌷🌷🌷 KENAPA SAYA PILIH JADI REN? 🌷🌷🌷

Assalam/Hi pembaca semua,





Dah lama sangat rasanya tak membebel kat blog ni. Banyak membebel kat fb, tapi rasanya perlu juga membebel kat sini 😃
.
Ok mungkin ada jugak yang tertanya-tanya kenapa saya yang dah biasa jadi ejen lelong (part time) tetiba jadi REN subsale (full time) kan?
.
Jawapan tak cover line, KONTRAK KERJA saya sebagai programmer dah TAMAT.
Simple, zaman ekonomi tak berapa nak ok ni, saya terpaksa terima hakikat. Jadi saya sahut cabaran untuk belajar ilmu REN untuk subsale dan new development juga.
.
Jadi sekarang saya menawarkan khidmat untuk kedua-duanya - LELONG dan SUBSALE serta termasuk juga NEW DEVELOPMENT.
.
Sebelum ni saya buat macam-macam benda merepek lain juga sebenarnya. Tapi akhirnya saya tahu, saya dilahirkan untuk niche hartanah (ehem!)
.
Memang tak boleh lari lagi. Bidang ni dah jadi darah daging. Tak payah dipaksa-paksa. Minat semulajadi. Gitew! 😀
.
Manakala jawapan cover line pula adalah seperti di bawah.
.
💪 Sebab saya nak bantu dan jadi pemudahcara untuk ANDA mulakan TINDAKAN membeli RUMAH (samada untuk duduk sendiri atau untuk pelaburan).
💪 Saya juga nak bantu TUAN TANAH kedaung dan TUAN RUMAH yang sibuk dan tak cukup masa sokmo untuk tolong jualkan rumah mereka.
.
TAPI saya memang nak tolong la, bukan nak cover line sangat pon.
Serius rasa satu kepuasan bila tengok klien dapat apa yang mereka idamkan.
.
Kata orang, WIN WIN SITUATION.
.
Saya tak mampu nak beli semua rumah yang best-best tu, makanya wajiblah saya sharekan listing kepada mereka yang memerlukan. Ye dak?
.
Haaa! Bukankah kerja juga satu ibadah?
.
Sekarang saya bernaung di bawah agensi NPR cawangan Permaisuri. 
.
Kenapa NPR Permaisuri?
.
💘 Sebab dekat giler dengan rumah. Senang nak pergi ofis bila duduk rumah asik SANGAP je sebab nampak katil 😅
.
💘 Bila dekat opis, nampak muka bos yang cun dan encem. Inspired la nak jadi macam diorang. (Masyukkkk) Jadi kita akan bekerja dengan lebih tekun lagi. Hehehe.
.
Ok. Nanti kita jumpa lagi dalam sesi bebelan akan datang.
.
Ramadhan nak tiba lagi 8 hari. Selamat Beramal! 
.
.
Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Wednesday, May 17, 2017

Suasana Lumayan Condominium untuk dijual :)

Suasana Lumayan, Bandar Sri Permaisuri untuk dijual
.
.

Kami ingin menawarkan sebuah kondominium sederhana besar yang cantik lagi selesa. Sangat sesuai untuk pasangan yang mempunyai anak kecil memandangkan lokasi berhadapan dengan Taman Tasik Permaisuri, Cheras.
.
Pemandangan hijau dari balkoni rumah sangat mempesonakan dan memberi ketenangan setelah seharian berada di pejabat.
.
Kedudukan di aras 19, sejuk dan mendamaikan.
.
2 parking lot - untuk keluarga yang mempunyai lebih dari satu kenderaan.
.
.
~ Block B
~ 1346sf
~ 3+1 Rooms 2 Bathrooms 2 Carparks
~ Brand New
~ 19th Floor
~ Garden View
.
Facilities
1) Cafeteria
2) Club House
3) Gymnasium
4) Playground
5) Salon
6) Swimming Pool
7) 24hrs Security
.
* Strategically located nearby City Center, HUKM, Cheras Leisure Mall
.
Easily accessible:-
* Easy access routes to and from Kuala Lumpur, Petaling Jaya, KLIA and
Putrajaya via :Jalan Loke Yew, Jalan Cheras, Seremban Expressway, Middle Ring Road II, Federal Highway, The East-West Link, Jalan Sungai Besi and KESAS Expressway.
.
=========================
Price : RM588,000 (negotiable)
=========================
.
**10% Deposit (2% Booking, remaining 8% to be paid upon signing Sale & Purchase Agreement)
* Loan, valuation and legal matters will be arranged accordingly for successful buyer *
* Earnest deposit 100% refundable subject to loan rejection with 2 declined letter from bank *
.
Interested? Ask for more…
Farazila Wahab
NPR Permaisuri
012.345.9450 (Call/Whatsapp/SMS)
ctfarazila@gmail.com
Whatsapp me with one click:
https://www.wasap.my/60123459450
.
.
#SuasanaLumayan
#ForSale
#BdrSriPermaisuri
#NPRPermaisuri
#CondoForSale
#FarazilaWahab

.
.











Klik LIKE kalau suka entri ni :)


Blog Widget by LinkWithin