Saturday, July 13, 2019

REN Life




Pagi-pagi seawal jam 7 lagi Najah dah bersiap dengan swimming suitnya. Dia siap ambilkan juga swim suit Sarah dan Jannah dengan harapan mereka cepat get ready 🤭

Kalau korang rasa hari Ahad hari untuk berehat bermalasan atas katil, lain pulak dengan aku. Biasanya weekend adalah hari yang sangat sibuk untuk aku.

Selain banyak appointment untuk viewing rumah, kena jugak layan kemahuan anak-anak. Takkan nak suruh duduk rumah main ipad je kan 😅

Pendekkan cerita, jam 8 baru sampai di kolam renang Kondo SL di Permaisuri.
Nampak ada sunyum muka si Najah dapat mandi kolam.

Tengok air dikolam renang pagi ini membuat semangat menjalani hari.

Ada banyak manfaat yang akan kita peroleh ketika berenang, iaitu

1. Bagus untuk paru-paru
2. membuat otak lebih cerdas
3. Melatih otot-otot
4. Membuat awet muda
5. Membuang semua stress.

Ajom, mulai hidup sihat.

#Renang
#HidupSihatCeria
#FamilyTime
#RHP
#SayaJualRumah

Klik LIKE jika suka entri ni :)

2 comments:

Strange "water hack" burns 2lbs overnight

At least 160 000 women and men are hacking their diet with a easy and secret "liquids hack" to burn 1-2lbs each night as they sleep.

It's very easy and works with anybody.

Here are the easy steps for this hack:

1) Go get a drinking glass and fill it half full

2) And now do this weight loss HACK

you'll become 1-2lbs thinner as soon as tomorrow!

KESAKSIAN BAGAIMANA SAYA MENDAPATKAN PINJAMAN SAYA DARI PERUSAHAAN PINJAMAN DAN TERPERCAYA. Saya bernama Theresia Widiyasari dan saya tinggal di Australia, saya ingin menggunakan media ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman agar berhati-hati karena ada penipu di mana-mana. Beberapa bulan yang lalu saya tegang secara finansial, dan karena keputusasaan saya, saya dibohongi oleh beberapa pemberi pinjaman online dengan nilai Rp75.890.000. Saya hampir kehilangan harapan sampai seorang teman saya yang merupakan seorang polisi merujuk saya ke sebuah perusahaan pinjaman yang sangat andal bernama DONNAHALL FUNDING LLC yang meminjamkan saya pinjaman tanpa jaminan sebesar Rp950.000.000 dalam 24 Jam tanpa tekanan. Jika Anda membutuhkan pinjaman apa pun, cukup hubungi mereka sekarang melalui email: (donnahallfundingllc@gmail.com). Saya menggunakan media ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman karena saya melewati di tangan para pemberi pinjaman palsu.
Jika Anda memiliki pertanyaan, hubungi saya: {theresiawidiyasari@gmail.com}

Blog Widget by LinkWithin