Tuesday, November 18, 2008

Sibuk tapi sempat ber party lagi...

Ijam (asben aku) dpt undangan daripada sepupu dia ke majlis harijadi anak dia. Anak dia ni sebaya dgn Aisyah cuma tua sebulan je. Kali ni diorang buat besday party kt McDonalds Damansara. Tiba hari yg dijanjikan kitorang pon sampai le satu family...

Tengok2 ada kereta yg macam kenalllll je... hehehe.... Golf GTi kaler putih... sape lagi kalau bukan si Putra78. Si putra ni adik ipar kepada sepupu ijam. Rupanya diorang share buat majlis ni... So ade 2 org nye besday la... anak putra dgn anak sepupu ijam. Aiseh wa bwk satu hadiah je... nk buat camno... x sound awal2 putra...hehehe...

Enjoy jugak la buat besday party kt McDonalds ni specially untuk budak2... mmg happy sgtla diorang kan pasal ade mainan lagi kt McD tu. Bolehla main sekali... Dalam 2 jam gakle lepak kt situ pastu balik la apa lagi... dpt goodies gak... thanks a lot to putra and aisya ye... lain kali jemputla lagik... kami tak tolak punya.... hahaha...

Dapat tangkap gambar sifu CPO putra kt belakang tu tgh ckp kt telefon... hehe jgn marah... ;)


2 comments:

pusing2.. last2.. sedara mara erk.. hehe.. oo ini rupa sifu cpo.. bile la leh nuntut ngan sifu cpo ni..

sekali pandang..
macam penah jumpa Putra niih..
kat Crown Jakarta..
atau salah orang/pelanduk 2 serupa..

Blog Widget by LinkWithin