Tuesday, March 3, 2009

Sri Penara 14 Mac 2009

Three (3) low cost flat
Property Code : PB148736 Auction Price : RM 40,000.00
Land Area (sq.ft) : 650 Auction Date : 14-Mar-09
Tenure : Leasehold Restriction : Bumi
Location : Unit No. C-09-40, 9th Floor, Block C, Sri Penara Apartment, No. 6, Jalan Sri Permaisuri 1, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Kuala Lumpur
Lot 131 NCM22819

3 BEDROOM FLAT
Property Code : PB148883 Auction Price : RM 42,000.00
Land Area (sq.ft) :650 Auction Date : 14-Mar-09
Location : A-16-01, 16TH FLOOR, BLOCK A, SRI PENARA APARTMENT JALAN PERMAISURI 1, BANDAR SRI PERMAISURI, CHERAS, KUALA LUMPUR, Kuala Lumpur

3-Bedroom Flat
Property Code : PB148605 Auction Price : RM 40,000.00
Land Area (sq.ft) : 650 Auction Date : 14-Mar-09
Location : Unit No. D-05-30, Tingkat 12, Blok D, Sri Penara Apartment, Jalan Permaisuri 1, Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Kuala Lumpur
TC 112 TC-12159

Auction Price : RM 40,000.00
Land Area (sq.ft) : 650 Auction Date : 14-Mar-09
Restriction : Bumi lot
Location : No. A-16-03, Sri Penara Apartment, Jalan Sri Permaisuri 1, Bandar Sri Permaisuri, 56000, Kuala Lumpur
Ehsan.RHB

3 Bedroom low cost flat
Property Code : PB148721 Auction Price : RM 40,000.00
Land Area (sq.ft) : 650 Auction Date : 14-Mar-09
Tenure : Leasehold Restriction : Bumi
Location : Unit No. D-11-19, 11th Floor, Block D, Sri Penara Apartment, No. 6, Jalan Sri Permaisuri 1, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Kuala Lumpur
Lot 130 NCM22786

3-Bedroom low-cost Flat
Property Code : PB149485 Auction Price : RM 54,000.00
Land Area (sq.ft) : 650 Auction Date : 14-Mar-09
Restriction : Bumi lot
Location : No. A-10-28, Sri Penara Apartment, Jalan sri Permaisuri 1, Bandar Sri Permaisuri, 45000 Cheras, Kuala Lumpur
Lot 3 Federal.EON

Flat unit
Property Code : PB148779 Auction Price : RM 40,000.00
Land Area (sq.ft) : 650 Auction Date : 14-Mar-09
Restriction : Bumi lot
Location : Unit NO. A-12-31, 12th Floor, Block A, Sri Penara Apartment, Jalan Permaisuri 1, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Kuala Lumpur
Lot 132 NCM22951

12 comments:

saya nk tahu kalau cik farah tak kesah..berapakah kadar sewa sebulan di sri penara..sebab saya berminat nk tahu dan beli.TY

salam syabel, sewa penara basic rm500.Fully furnished rm700...tq!

kalau saya cik farah boleh cari kan penyewa tak..selalu nyer fully furnish apa yang kita kena sediakan. saya meman berhajat nk beli..tapi tengah tunggu something.

cari penyewa insyaAllah boleh...
fully furnished maksudnye semualah... sofa,tv,meja mkn,katil,almari,peti ais, mesin basuh dll...

wow ni dah temasuk pakej sekali ni..!! kesemua barang tu berapa anggran dia cik farah...!! tadi saya ader p ke bank tanya pasal rumah.. lets say kalau kita beli rumah kat auction..mereka akan bagi kita masa utk buat loan kan..jika kalau..bank tak approved loan kita mcm mana.duit yang kita bid kat auction burn ke apa...dan selalu nyer berapa lama masa yang diberi oleh pihak auction utk mencari loan dibank..

haiya mr syabel..u pi bank u tanyalah itu bank berapa max housing loan yg bank bole bg kat u ataupun tak boleh bagi terus...suruh bank kiralah.......kos fully firnuture..ini ader member kita yg buat fully firnuture http://mattkayangan.blogspot.com

en syabel, utk panduan beli rumah lelong sila klik di sini http://hot-auction-property.blogspot.com/2008/08/panduan-ringkas-sebelum-membeli-rumah.html

wan, thanks for your info :)

salam farah,

sri penara ni ada lagi ke rumah utk dilelong ..kalau ada bagitau la ye..email saya saifulnizam74@yahoo.com

Salam, pn farah..saya berminat dgn rumah lelong sri penara ni. Cuma saya nak kepastian dari segi consent to transfer yang perlu diperolehi dari land office/DBKL? Ada apa-apa syarat atau restriction dari diorg tak? Contohnya dari segi gaji suami-isteri (sbb low cost flat) dan lain-lain halangan. Risau jgk nti dah masuk lelong, dapat rumah tapi xbleh tukar nama plak. Mungkin mana-mana blog readers yg tau pasal pkara ni, boleh jgk bg feedback..tq

Salam, perkara ni dah byk kali dibincangkan. Setau saya syarat ini tidak apply untuk rumah lelong. Walau bagaimanapon sila rujuk pada lawyer/DBKL untuk kepastian. TQ!

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

Blog Widget by LinkWithin