Saturday, September 19, 2009

Salam Aidilfitri...

Esok Aidilfitri bakal menjelang tiba... cepat betul masa berlalu meninggalkan kita... Di kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin untuk semua kawan-kawan & pembaca blog yang dihormati... Semoga kita semua dapat berjumpa lagi dengan Ramadhan pada tahun hadapan... Amin.


Lagi satu... hati-hati di jalanraya... ngeri jugak tengok berita kemalangan di tv baru-baru ni...
Aku akan balik ke Melaka pada pagi raya... insyaAllah raya ke-3 atau ke-4 akan balik ke KL semula... sape2 nk buat open house tu jemput-jemputla... wakaka... umah aku sentiasa terbuka je... Ok semua semoga segala persiapan berjalan lancar & dipermudahkan olehNya... Amin.

PS : Lepas raya bolehla kita sambung beli rumah lelong ye... nampak byk gak yg menarik ;)
Jgn lupa register di sini... Komisen share 50-50... Sharing is caring!

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin