Thursday, March 24, 2011

Next Seminar???

Alhamdulillah atas permintaan yang agak menggalakkan (eceh!), kami Property and Co team sedang mempertimbangkan tarikh baru untuk next seminar - How to make money in property investment: a Fast Track. Kemungkinan besar akan diadakan sekali lagi pada bulan Jun 2011.

Jadi, pada sesiapa yang terlepas sesi pertama tempoh hari amatlah digalakkan untuk mengisi Contact Form kat sebelah kanan blog ni, pilih subject Join Property Seminar!, isi butiran yang dikehendaki serta tekan butang Submit. Kami akan emel/SMS anda tarikh baru seminar (bila kami dah pilih tarikh nanti ye).

Untuk sesiapa yang ingin mendaftar untuk membeli rumah/tanah lelong, anda juga boleh mengisi Contact Form di sebelah kanan blog ni dengan memilih subject Register for Auction Property! Masukkan sekali alamat rumah lelong yang ingin dimiliki (jika ada) di ruangan Message dan klik butang Submit.

InsyaAllah aku akan respon secepat mungkin.

Thanks again for all your support either silent readers or active readers...

Semoga perjalanan kita ke planet jutawan melalui bidang hartanah akan diberkati dan dipermudahkan... Amin!

Sila klik di sini untuk melihat gambar-gambar sekitar seminar 2 hari (pioneer batch) kami....

2 comments:

Nak tanya??

1.Apa kriteria yg perlu ada utk jadi agent hartanah ni.. dari segi kewangan mcm mana?

2.Form contact sebelah tu,ada Error la bila send...

Terim kasih.

Salam Mr Syuko,

1. Takde kriteria tertentu... asalkan minat boleh daftar jadi negotiator di mana-mana real estate agency.

2. Saya dah tukar form baru... feel free to submit...

TQ!
Fara

Blog Widget by LinkWithin