Thursday, February 28, 2013

Hampir 5 bulan kosong, akhirnya dipinang orang jauh...

Alhamdulillah.

Kondominium ini akhirnya disewakan kepada pelajar-pelajar LKW daripada Syria.

Macam-macam juga yang diminta oleh penyewa baru ini :

1. Cuci rumah - ok...
2. Cat baru - ok...
3. Grill untuk yard - ok... (insyaAllah esok pasang)
4. Air-cond? - tidak ok... (sila pasang sendiri, sewa sudah murah maaa)

Berita baik, penyewa bayar sewa untuk 6 bulan sekaligus.

Berita buruk, aliran tunai adalah negatif rm50.

Berita baik lagi, aliran tunai -rm1xxx (semasa unit kosong) kini menjadi -rm50.

Bersyukur atau tidak?
Syukur alhamdulillah =)

Pintu masuk

Balkoni yard

Pintu masuk (pandangan dari dalam rumah)

Balkoni dan pintu bilik tidur utama

Bilik tidur kedua

Pintu bilik kedua dan ketiga

Rumah dicat warna beige  (warna dipilih oleh penyewa)

Lantai berkilat baru lepas cuci
Pintu bilik air

Bilik air

Cyberia Crescent 2

Pool yang menarik
Kemudahan gymnasium
PS: Ramai pulak yang menelefon saya untuk bertanya unit ini selepas ianya selamat disewakan. Cobaan....

4 comments:

ramai call sebab towards end of february, dah masuk musim panas... masa ni, rumah tak ada bumbung je kot yang tak laku

yelah, betul kata anie tu... tiba-tiba ramai pulak call... cobaan...

nape le x kerap iklan hehehe kondo tu nampak menarik

Boleh share apa masalah utama nak cari penyewa di Cyberjaya?
Just nak prepare for disaster :-)

Blog Widget by LinkWithin