Tuesday, August 22, 2017

Biar rugi rm50 daripada rugi rm50,000

Dengan pelaburan yang sekecil RM50 ini, anda boleh mengelak daripada tersilap beli rumah dan kerugian sehingga RM500,000.
.

Ekceli…
Apa masalah orang susah nak beli rumah pertama yer?

✘ Tak ada modal
✘ Rumah mahal
✘ Loan tak lepas
✘ Takut tersalah beli
✘ Tak tahu nak beli kat mana
✘ Takut kena tipu masa membeli


Sebenarnya kan ramai orang yang gaji RM2,000 pun mampu beli rumah. Dan ramai jugak orang yang gaji RM10,000 tak mampu beli rumah.

Kenapa yang gaji kecik mampu beli rumah dan yang gaji besar tak mampu beli rumah ? Sebab yang membezakan mereka ialah ilmu.

Bukan pada gaji besar atau kecik, tapi pada minda yang besar atau kecik.

Kalau anda sedang mencari-cari jalan untuk mula membeli rumah, mula membina rumahtangga bahagia bersama keluarga anda di bawah satu bumbung bersama yang milik anda, jangan takut untuk mula membeli.

Tapi jangan terlalu berani membabi buta tanpa ilmu kerana sekali anda buat silap, anda akan tanggung seumur hidup.

Untuk itu, saya ingin mengajak anda untuk bersama saya, Aziz Ahmad dalam SEMINAR BELI RUMAH.

Saya akan kongsikan pengalaman 9 tahun saya membantu ramai orang membeli rumah. Pengalaman mereka yang buat kesilapan besar dan pengalaman mereka yang buat DUIT BESAR dalam hartanah.

12 Perkara Yang Saya Akan Kongsikan

1- Macam mana nak cek kelayakan loan anda

2- Macam mana nak bagi bank lulus loan anda

3- Macam mana nak elak kena tipu beli rumah

4- Macam mana nak cari lokasi hartanah HOT

5- Macam mana nak cari rumah BEST

6- Macam mana nak kira kos beli rumah

7- Macam mana nak cari jenis hartanah yang paling sesuai dengan profail anda

8- Macam mana nak buat duit dari hartanah

9- Macam mana nak ada HOLDING POWER lepas beli rumah

10- Macam mana nak cepat dapat penyewa

11- Macam mana nak cepat jual rumah

12- Macam mana nak cari rumah Bawah Harga Pasaran

Semuanya saya akan kongsikan dengan anda A-Z perkara asas yang anda patut tahu sebelum membeli rumah, samada rumah untuk duduk sendiri atau rumah pelaburan.

Siapa saya, Aziz Ahmad

► Aziz Ahmad adalah Pengasas Portal Hartanahguru.com dan Pengasas Bersama Portal Celikhartanah.com Gedung Ilmu Hartanah

► Public Speaker, Perunding Hartanah, Pelabur Hartanah dan Penasihat Pembangunan Tanah

► Sering muncul di kaca TV, Surat Khabar dan Majalah Hartanah

► Sering dijemput oleh pemaju untuk bercakap di Majlis-Majlis Pemaju

► Berpengalaman lebih 9 tahun sebagai Perunding Hartanah

► Mantan Timbalan Presiden Persatuan Perunding Hartanah Muslim Malaysia

► Pernah menjadi Perunding Pinjaman Rumah dan telah membantu ramai orang melunaskan pinjaman rumah mereka dalam masa 10 tahun

Siapa Yang Perlu Hadir

► Anda yang nak cari rumah untuk duduk sendiri

► Anda yang nak cari rumah untuk pelaburan

► Anda yang tak tahu bagaimana nak mula mencari rumah

► Anda yang tak mahu kena tipu masa membeli rumah

► Anda yang nak cari rumah yang senang untuk disewa

► Anda yang nak cari rumah yang senang untuk dijual

► Anda yang nak cari rumah Bawah Harga Pasaran

► Anda yang nak dapat Full Loan

Berapa Pelaburan Kebijaksanaan Anda

Pelaburan anda cuma RM50 sahaja dan anda boleh sedut ilmu daripada pengalaman 9 tahun saya. A-Z asas-asas beli rumah. Semuanya itu dalam masa satu hari dari pagi sampai petang.

Apa Jaminan Saya

Saya tidak dapat menjanjikan bulan dan bintang untuk anda. Tapi dengan menghadiri seminar ini, saya akan masukkan nama anda dalam senarai Inner Circle saya Eksklusif yang mana mereka dalam Inner Circle saya akan mendapat info dan akses yang pertama jika ada rumah-rumah Bawah Harga Pasaran yang BEST untuk dibuat pelaburan atau duduk sendiri sebelum saya buka offer itu kepada orang luar.

PALING PENTING….

Dengan pelaburan yang sekecil RM50 itu, anda boleh mengelakkan daripada tersilap beli rumah dan kerugian sehingga RM500,000.


Sementara Tempat Masih Ada!!!

Tawaran ini akan tutup bila-bila sahaja bila ianya penuh

Sharing from,

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin