Tuesday, February 27, 2018

Klien setia sejak 10 tahun yang lalu...

No automatic alt text available.

Cerita kelmarin. Baru nak up. Macam busy sangat kan. Hehe...
.
Mr Z ini klien yang sangat setia menggunakan perkhidmatan saya sejak 10 tahun yang lalu. Wah, lama betul kan. Beliau bekerja di luar negara. Kumpul duit banyak-banyak, pastu kejenya asik beli rumah lelong je. Haish kalau nak cerita semua memang dah banyakla dia beli. Senyap-senyap aje dia kumpul harta 😄
.
Latest ni dia beli cash guna nama anak pulak. Dah besar anak dia 18 tahun sudah. Untunglah kamu wahai anak. Tetiba saya pon rasa nak apply jadi anak angkat dia... hahahha...
.
Ok kelmarin kami cuba lagi untuk kesekian kalinya. Macam biasa, Mr Z transfer duit dia yang banyak tu ke dalam akaun saya, lepas tu saya uruskan semuanya. Buat bank draf, nomination letter dan tolong angkat paddle bagi pihak Mr Z. Sambil buat live update (ehehe yg ni gurau aje).
.
Alhamdulillah rezeki menyebelahi Mr Z. Ada 2 pembida. RP 268k, naik sikit ke rm273k. Tahniah Mr Z!!!
.
Dan terima kasih atas kepercayaan yang diberikan selama ini.
.
Kalau nak tau, rumah Mr Z ni market value nya rm380k. Mr Z beli baru rm273k. Waktu beli je Mr Z dah buat untung rm100k! Wow!
.
Jadi kenapa masih takut-takut nak beli rumah lelong? Kalau takut rumah lelong, rumah subsale pon banyak below bank value sekarang ni. Tau kan nak buat apa lepas ni?
.
Kontek je akak ok?
.
wasap.my/60123459450
.
Fast action = Fast result 😉
.
#FarazilaWahab
#PerundingHartanah
#NPRPermaisuri


Image may contain: text

No automatic alt text available.

1 comments:

Jangan lewatkan Promo Natal 2018 & Tahun Baru 2019 bersama S1288POKER untuk semua Member segera daftarkan diri anda yuk HOKI KAMU ADA DISINI BURUAN !!!
Info Lebih Lanjut Bisa Hub kami Di :
BBM : 7AC8D76B
WA : 08122221680

Blog Widget by LinkWithin