Monday, August 11, 2008

Pinjaman Perumahan

Alhamdulillah... hari ni rasa lega sikit sebab baru submit loan ke Ambank. Ambanklah bank yang telah melelong rumah yg aku beli 4 ogos lalu. Jadi aku harap dengan membuat pinjaman perumahan di Ambank akan mempercepatkan proses tukar milik... insyaAllah... itupon kalau loan lulus.

Semalam aku juga hantar permohonan ke CIMB & Alliance Bank. Saje je manalah tau kalau Ambank tak lepas ada jugak backup. So sekarang ni kenalah menunggu & menunggu... Sementara menunggu ni aku akan update kan senarai rumah lelong panas yang terkini ok! Salam!

1 comments:

wah.. bagus ni.. ader geng.
hebat la dpt beli kondo below market value. boleh ler kiter sama2 tukar2 ilmu tu.. saya mmg lum ader can beli auction lagi

Blog Widget by LinkWithin