Monday, September 22, 2008

Buka Puasa Gathering with PMC


Ahad lepas aku & family join group PMC bukak puasa dekat The Coast, Alamanda. Satu kepala rm39. Okla kot. Makanan pon ok. Aisyah makan udang adala dekat 20 ekor kot. Akula jadi mangsa tukang kopek udang. Hahaha... Tapi lupa nak amik gambar le... pasal sibuk melayan 2 org si kecik tu kan... sabo jelah...

Actually gathering ni untuk berkenal-kenalan antara pembaca-pembaca blog Pie2020. Di samping tu boleh jugakla tambah2 kawan & networking. Tukar-tukar fikiran pasal hal-hal yang berkaitan dengan property. Actually yg lain-lain tu dah selalu jumpa dah... Aku je yg first time... cuak jugak tapi dorang sume ok... Hope to c u all again next time! Gud job Pie & co!


Tengah borak-borak dengan bakal jutawan... Pie :)

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin