Wednesday, September 17, 2008

Bz nyeee...

Hari ni aku memang bz le... mana nak siapkan keje opis... survey rumah auction... call sana sini... huh bznye aku :)

Actually aku plan nk masuk auction sabtu ni... dan 25/9 ni pulak nk masuk auction utk klien aku... so mcm2 nk kena cek kan sebelum masuk. Jgn dah dapat property terkejut badak pulak tengok bil-bik tertunggak... hehehe... Alhamdulillah rumah2 yg aku beli bil-bil tertunggaknye x byk walaupon aku x cek pon outstandingnye berapa. Cuba sekali tengok bil nye ribu riban... mau kena heart attack kalau duitnye cukup2 makan...

So moral of the story sebelum nak masuk bid cek betul2... CEK BETUL2... kalau modal byk takpe tapi kalau cukup2 makan je sakit nanti... ok chow! Salam & Selamat Berpuasa...

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin