Monday, January 19, 2009

Gathering PMC @ Homestay Melaka


Weekend lepas masa yg ditunggu-tunggu oleh group PMC. Family Day yeah! Balik je drpd auction pagi tu aku terus siap2 nk pegi Melaka. Peta & direction sume dah print siap2 kt opis nanti sesat barat pulak kan... hehehe...

Lebih kurang kol 2 kitorang gerak dari KL. Dalam kol 4 sampai sana. Okla direction yg uncle jaws bagi mmg tepat. :) Sampai2 je dah ramai org la... ade yg pasang lampu kot? kt luar... budak2 main PS2 kt dalam... ade 2 group yg dah start main cash flow...

Borak2 lebih kurang... makan nasi ayam... mm sodappp... aisyah mkn tambah 2 kali...hehehe pastu solat asar... bertambah ramai org yg dtg...aku usya2 org main cashflow... apa ni x abis2 daa group pie...hehehe... maklumle semuanye amatur... byk rules yg blum study...

Kol 6 semua dah start2 bz utk BBQ... bakar sate, ayam, sotong, udang,hotdog, ikan dan byk lagi... uish makanan mmg byk gile la... aku lak risau tengok takut x habis... huhu tataula aku habis ke tak... sambil mkn tengok slide PMC... lawak.. lawak... aku x sempat nk buat la... pastu matt taja pertandingan golf pulak dah... meriah... bird menang... aku dah agak dah tengok bird mmg ade style pegang kayu golf tu... hehehe... okla tu bird dpt gak rm50...

Last sekali malam tu sesi bergambar beramai2... wah mmg meriah dan ramai la... best betul...
Dah settle bab bergambar... sorang2 hantar wife & anak2 balik... pastu dtg balik layan CF101... sib baik aku tido situ je... kalau tidak x merasala main cashflow :)

Kol 12.30 mlm start main cashflow... sarah dah tido... lega... aisyah pulak dah x tido2... syok pulak dia nk main dam (dia panggil cashflow dam) hehehe... aiyooo kacau konsentrasi aku je... kejap nk udang, limau... pastu nk duduk atas meja... last2 sib baik dia tido jugak... bolehla aku konsentrate... hehehe... syok woo main CF ni... group aku yg main ni faris, tuanbri, jeguk, syada & bling2(mentor), & algu.. banker puding... layan sampai kol 4.30 pagi... pastu lalok gile... ahaha...

Esok paginye makan lebih kurang... ade sukaneka plak dah... asben aku ijam masuk... menang pulak dah tiket wayang... hehehe next week pegi tengok wayang daa... lama dah aku x jejak panggung wayang... tiket free punye pasal belasah jelah... Lepas habis sukaneka aku terus packing le balik... x tau pon ade lunch... tapi xpela perut mmg dah sebu... mkn banyak mlm tu :D

Aku x sempat nk amik byk gambar... adela sikit kt bawah ni... thanks to all AJK & kawan2 PMC... terima kasih daun keladi...




2 comments:

wah seronok nyer bergather2. Muka baby dh ada, mana mama mereka???

Tu mamanye tengah khusyuk main cashflow tu... hehehehe

Blog Widget by LinkWithin