Wednesday, April 22, 2009

8 Mei 2009 (3)

RESERVE PRICE: RM42,000.00
Unit No. B-11-26, Tingkat 11, Sri Penara Apartment,
Jalan Sri Permaisuri 1, Bandar Sri Permaisuri,
Cheras, Kuala Lumpur.
3-bedroom flat (650 sq ft).
Assignor(s): Muzaffar Bin Mustapa
Solicitors : S. P. Veloo & Co.
TC-12403.RHB 5%

RESERVE PRICE RM55,000.00
Unit No. SR-2-16, Tingkat 2, Saujana Ria Apartment,
No.3, Jln Wangsa 2/6, Taman Wangsa Permai, KL.
3-bedroom apartment (650 sq ft).
Assignor(s) : Azmi Bin Jusoh
Solicitors : Zairina Loh & Wong
TC-12376.RHB 5%

RESERVE PRICE : RM190,000.00
Unit No. MR2-12-01, Tingkat 11, Blok MR2, Sri Acappella
Service Apartment, Jalan Lompat Tinggi 13/3, Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.
1+1 bedrooms service apartment. (940 sq ft)
Assignor(s) : Nor Rizan Bin Oon
Solicitors : KC Lim & Co.
TC-12346.RHB 5%

4 comments:

sri penara ade je msuk lelong
kenapakah yg sedemikian terjadi?
mkin rmai xde kje n xmpu byr umh ke?
huhu

takdela....dia saje nak suruh lelong....ada org bid tinggi mencecah RM117K...hehehe...dapat untung...kalau jual sub sale boleh dpt 65K jer...

ada kes lelong bukan disebabkan kegagalan peminjam membayar bayaran bulanan semata2.. pernah dengar rumah disita..
keseluruhan harta di rampas untuk dilelong? kenapa rumah di sita? sebab tak bayar cukai taksiran.. sebab bankrap.. ada kes rumah dilelong untuk dijual oleh owner juga.. boleh check PAH untuk details..

Rumah kena lelong 100% takleh bayar monthly oleh pemunya yang disebabkan pandai sangat p renovate umah tu kenapa , jika bayar dulu pinjaman tu kan selamat , tapi nak tunjuk kepada orang sebelah yang dia mampu maka kena sitar oleh bank . jika rumah kena sitar jangan plak kereta kena sitar sudahlah jika kereta tu nak kena tacap maka kontek Pangah Li cat keta untuk di baiki 016-2557907

Blog Widget by LinkWithin