Tuesday, July 21, 2009

30 Julai 2009 (4)

RHB.NCM 5%
RESERVE PRICE : RM250,000.00
Double Storey Terrace House
Approx 1,650 square feet
No. 79, Jalan Suadamai 2/3A, Bandar Tun
Hussein Onn, 43200 Cheras.
Loan Agreement Dated 1/7/1997

RHB.NCM 5%
RESERVE PRICE : RM50,000.00
3 Bedroom Low Cost Apartment
Approx 657 square feet
No. E-03-11, 2nd Floor, Block E, Angsana Apartment,
Persiaran Mewah, USJ 1, 47600 Subang Jaya.
Loan Agreement Dated 28/3/2003

RHB.NCM 5%
RESERVE PRICE : RM40,500.00
3 Bedroom Low-Cost Apartment
Approx 650 square feet BUMI ONLY
Unit No. SR 13A-15, Level 14, Saujana Ria Apartment,
No.3, Jalan Wangsa 2/6, Taman Wangsa Permai,
52200 Sri Damansara.

RHB.NCM 5%
RESERVE PRICE : RM87,500.00
Apartment Approx 857.69 square feet
No. 28-10-2, 10th Floor, Block B, Vista Magna,
Jalan Prima, Metro Prima, Of Jalan Kepong,
52100 Kuala Lumpur.Bumiputra bidders only.

4 comments:

Angsana tu nampak macam menarik, tapi OD belum siap lagi :)..xpelaa bagi kat org lain dulu :)...double storey terrace tu mahalnya RP250k, ke tu hot area jugak..

Banyak yang menarik,takut-takut time auction jadi over-priced lagi.huhu.

ylukeman, takpe tunggu OD siap dulu... :) double storey tu kire okla utk duduk sendiri...

blogresepi, tak cuba tak tau... kalau dah over-priced duduk je senyap2 tunggu prop lain pulak :) insyaAllah ade rezeki tak ke mana...

salam..
saya minat nk berurusan dgn awak la... tapi mcm maner cara nya eh.. buleh email saya.. tq..

rieffa_ar@hotmail.com

Blog Widget by LinkWithin