Thursday, October 29, 2009

Stesyen minyak untuk dijual!

Perhatian! Untuk bumiputera shj :)

1. Shell di TTDI (berhadapan dengan Politeknik)
Harga RM 9 juta nego...

(Segala hutang akan dilangsaikan oleh penjual...)

2. Petronas Gombak
Harga RM 4 juta nego...

(Segala hutang akan dilangsaikan oleh penjual...)

Ada berani ka? Kalau berani boleh call/email saya lah... ;)

10 comments:

Salam Fara, ni dah big deal ni. Harap ada potential buyer nanti

ttdi mane daa...? kalo kat depan politeknik mcm kat ttdi jaya jer? betui kaa?

bos aku ngh cari rumah area kl
range hrga 3-4M
klu ade roger la

Salam Lukeman, insyaAllah ada rezki x ke mana... :)

Armootz, betullah tu tempatnye...

Sourplum, bos ko cari rumah kt KL area mana? Bangsa apa Chinese, Malay? Rumah lelong/subsale? Tq...

wowowowowowowowo
bestnyaaaa BIG deal nih

berapa ROI dia?
sales?
wahh...teruja dgr
kalau bersatu boleh beli nih

berapakah loan boleh AMBIK nih

tak sabar nak tambah Pasif Income bayak gilerr mcm nih

Petronas Gombak yang mana satu yer???
4 Million nak cash ker... cagar rumah bleh tak...JV bagus nih.....ikut percentage...boleh masuk dalam "B" quadrant...cayalah farah dah main deal juta2 plak.....

Sourplum, camne nk roger? kasila no phone ke... :D

Zaidy, x perlu pakai cash rasanya... baru cuba2 iklan juta2 ni... byk perkara lagi yg perlu dipelajari... huhuhu

Macam mahal jer RM9m. bertahun2 laa kot baru modal dpt cover

u ade kn email i.. ym i..
btw. ni phone number i 0136724773
cari eh..

p/s: due date. end of this month~

Blog Widget by LinkWithin