Saturday, September 4, 2010

Hijrah

Aku baru je berpindah tempat kerja drpd company di Jalan Lumut kepada company di PJ. Better offer maa... susah mau tolak... haha... Gaji baru hope can get more housing loan lorrr ;) Cerita penuh kt sini.


So masa untuk update blog agak terbatas. Maafla kalau xde news baru kt sini tapi still boleh register kt aku utk rumah lelong. Emel je ye :)

Projek baru??? Ingat nk sambar shop lot satu la... Ada cadangan baekkk punye ke? :)

5 comments:

kata cerita penuh.. tp pendek je cerita tu... huhuhu....
shop lot a..? beli unit sebelah kedai peter yee beli la.. mesti masyukkk.. hehehe

selamat berhijrah.. semoga makin banyak savings untuk deposits unit2 yg masyuk2 untuk puteri2 terchenta :D

Anie : pendek ke? okla tu... hehehe... sebelah peter yee? cantek gak tu... :D

Ojah : Thanks ojah... u too! :)

fara, congrats pindah keje.. walaupun leceh, pindah ni bagus.. dpt tanggungjawab baru, dpt semangat baru, gaji pun baru..

hmm kalu nak beli shoplot tu, kongsi2 la sket ye.. tringin gak nak angkut satu..

sy selalu baca blog cik fara.... berminat nak belajar... tapi x tau camne nak mula....

cik fara, boleh carikan saya rumah lelong dekat kawasan hulu langat, apartment atau flat... below 80k..
nnt email kat saye ye..

suzila0801@gmail.com

Blog Widget by LinkWithin