Wednesday, November 24, 2010

Commercial Property Anyone?

Adakah kedai comel ini akan menjadi milik kami? Nantikan kisah sambungannya di entri akan datang.... Stay tune! ;)


9 comments:

ops matjoe, yg ni bukan lelong... my first time on subsale... let's see berjaya ke tidak... we'll share the journey... :)

woooo. beli kedai ka?
sejak loan jd 70% ni, ratu lelong pun dah tukar strategi. tak boleh jadi ni..
hm.. tp saya tgk kedai tu takler comel sgt.. ooppss!

Dasat la sis ni. Muda2 lagi dah ada kedai. Saya ni pun takat berani tengok2 je. Anyway, all d best beb..

kat mana ni Fara? BTR ke??

waa fara.. cayalah, dah masuk commercial property plak ni..

nanti share la cerita ye..

saya pun minat commercial property dan akan join Dr Peter Yee seminar next year......skrg ni tgh kumpul modal skit skit.....

Kalu ada info bagus2 kongsi2 yeee....

mungkin kedai tak berapa comei..tapi awek yg jaga tuh comei mcm juliana evans kann..

Blog Widget by LinkWithin