Tuesday, September 20, 2011

Nak jimat rm70?

“FROM ZERO TO HERO.. HOW WE MAKE MONEY FROM PROPERTY INVESTMENT” 

15 - 16 October 2011 (Saturday and Sunday)
9.00am – 6.00pm
International Youth Center, Bandar Tun Razak, KL
Open for Registration!



Terlalu banyak yang ingin kami kongsikan dalam masa 2 hari penuh ini. Dengan pelaburan serendah rm388, insyaAllah anda akan dapat mengelak kerugian beribu-ribu ringgit jika tersilap membuat pembelian.

Sepanjang tempoh 6 tahun saya menjadi ejen dan pelabur hartanah, berbagai-bagai pertanyaan masuk ke kotak emel saya. Antaranya :

Rumah terbengkalai?
Lokasi jauh dari pusat bandar?
Kadar aliran tunai untuk sewaan negatif?
Tuan rumah tak mau keluar selepas berjaya bida rumah?
Rumah rosak teruk lepas menang bida?
Prosedur nak beli rumah lelong?
Tunggakan bil api, air dan Indah Water sape tanggung?
Tunggakan cukai dan maintenance sape tanggung?

Sampaikan soalan basic macam ni pon ada :

Macamana nak jual rumah?
Macamana nak beli rumah?
Kalau rumah belum habis bayar lagi boleh jual ke? 

Usah risau lagi... insyaAllah kami akan ceritakan FROM ZERO TO HERO tentang proses pembelian, penjualan, pinjaman, undang-undang serta anda bebas bertanya sepanjang sesi seminar.

Hanya tinggal 3 hari lagi diskaun early bird untuk mereka yang ingin memulakan langkah pertama dalam pelaburan hartanah akan berakhir. Diskaun sebanyak rm70 ini akak lupus jika anda mendaftar selepas 25 September 2011. Rugi kan? Jadi apa tunggu lagi, daftar sekarang dan anda jimat rm70.

Untuk mereka yang masih ragu-ragu, boleh lihat testimonial seminar di Testimonial 1 atau di Testimonial 2.

Mahal sangat ke rm388 tu? Sebenarnya harga kami adalah antara yang TERMURAH di pasaran. Sanggup bayar rm1k untuk preview aje? Baca ni Seminar Hartanah Mahal tapi Hampeh

Klik LIKE kalau suka entri ni :)

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin