Wednesday, October 15, 2008

PMC Open House 12/10/2008

Hari Ahad lepas aku dah set schedule utk pegi 2 rumah... mula2 nak g umah Pie pastu nak pegi rumah ruby pulak... pagi2 lagi dah bangun nk kemas apa2 yg patut. Maklumla weekend je boleh kemas rumah. Hari biasa balik keje dah penat camno nak kemas. Tido jelah. hehehe... Habis kemas2 sume sempat lagi tengok Melodi sampai habis. Dalam kol 3 barulah gerak pegi umah Pie. Mak aii susah gak nak pegi umah Pie ni. Sesat pulak masuk Sg Ramal Dalam. Bape kali call dia tanya direction sampai dah naik malu.

Akhirnye kol 4 lebih baru sampai. Hujan lebat lak tu. Tapi dah sampai kan turun jelah. Ramai jugak org yg datang walaupon hujan lebat. Sempat gak bincang dgn Faris pasal Casa Subang. Lepas tu dia pon chow sebab nak gi keje. Sampai2 je terus makanla apa lagi. Byknye makanan. Sume sedap2. Tengah makan + sembang tiba2 nampak pulak sorang minah ni macam kenal je. hehehe... Rupanya member aku waktu kt SMAKL dulu. Laki dia Tuanbri baru je join group Pie. Okla tu bertambah network dalam group ni. Rupa2nye pulak Tuanbri & wife nya ni adalah junior kepada Faris kat MRSM Balik Pulau dulu... hmmm pusing2 situ jugak daa...

Just wanna say thanks to tuan rumah yang sanggup melayan tetamu2 dalam hujan lebat. Terima kasih daun keladi ye pie... ade rezki buatle lagi... hehehe...

Balik drpd rumah Pie lebih kurang pukul 5 konon nk pegi rumah Ruby kt Bandar Seri Putra, Bangi. Tapi jalan punyelah jem... isk isk isk... x jadila... patah balik rumah... Sorry Ruby x dapek nk datang... maybe next time...

Update pasal Casa Subang, aku dah pon hantar dokumen untuk apply loan kat Kelvin. Harap dia dapat proses secepat mungkin. Amin.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin