Tuesday, December 23, 2008

Flat Seksyen 28 (Alam Megah) Shah Alam Untuk Disewa/Dijual

Ada kawan mintak iklan kt sini... dia ni otai jugak la baru beli servis apartment kt KL. Perghhh power... So sesiapa yg berminat boleh kontek dia direct okies :)

"Ini detail property detail yg saya nak jual...kalau nak sewa pon bole, kemasukan 1/1/09 sbb penyewa sekarang akan keluar. "
- 2 Bilik 1 Bilik air
- Tingkat 3 drpd 4
- FULLY new tiles (bilik+ruang tamu+dapur)
- Cat baru
- Kipas baru dalam semua bilik
- kitchen cabinet (concrete top)
- Lokasi strategik...dekat kilang Proton/Shinetsu/Sharp/Canon
- Dekat dgn KFC/7-11/Guardian/Kedai makan banyak, masjid dekat
- 10 min ke USJ/Subang Jaya...sebelah putra heights
- Takde lif (exercise cket..hehe)

Bagi yg nak sewa:

- RM 470/sebulan
- Deposit 1 bulan, sewa 1 bulan, api+air = RM110. Jumlah: RM1050

Bagi yg nak beli:

- RM 69,000 NEGO
- FREEHOLD
- Luas ~ 600sqft
- maintenance fee: RM25/sbln
- cukai taksiran tahunan: RM100++/setahun (dah lupe, nanti ble check)
- IWK: RM6/bln
- ROI 8%-9% setahun!

gambar takde sbb tak berkesempatan nak amik...penyewa aweks segan nak amik gambar dlm rumah

detail, hubungi saya (owner):

019 - 223 4969 (Rajab @ Ganurianz)

1 comments:

huhu.. sekarang sudah pokai. projek beli umah ditangguhkan sementara ke suatu tarikh yang akan ditetapkan kemudian.. huhuhu

Blog Widget by LinkWithin