Friday, October 29, 2010

Akhirnye siap jua....

Rentetan dari kisah rumah pertama yg terbengkalai di sini. Setelah hampir 6 tahun berlalu, projek ni akhirnye siap. Deposit TNB & Syabas pon dah bayar. Anytime boleh dpt kunci. Kerja-kerja landskap sedang rancak dibuat sebelum bagi kunci agaknye... Oh ye, projek ni siap setelah bertukar developer. Daripada Lembah Kerjaya kepada Rimbunan Capital. Alhamdulillah syukur.... :)

Putra Intan Condominium akhirnye ko siap jua... huhuhu... Tak tau lagi market value & rental nye berapa... so belum decide samada nk disewakan atau dijual....

Disebabkan projek ni terbengkalai lah.... aku bengang & start carik rumah lelong... dan sampai ke tahap sekarang... Allah Maha Besar kan... syukur alhamdulillah....



9 comments:

Alhamdulillah....

bolehlah Open Table..buat kenduri kecil utk kawankawan...

rumah dapat,kerja dapat, babies dapat...

apa lagi nak ?

oppss... silap... maksud saya... tambah rumah lagi... :p

Bri, ko tanya apa yg aku nak ke? To have an option to work or not to work full time... hehehe... alhamdulillah nanti aku wat kenduri kesyukuran bln 12 jgn x dtg pulak...

Semang, hamboi sedap betul kan... org laki mmg camtu bile dah kayo je pk nk tambah cawangan... kalau nk tambah cawangan janda beranak lima yg xde income aku setuju... ni nk tambah cawangan anak dara bergetah umur 22 tahun... sabar jelah kan... lumrah alam...

6thun tuh
msti hrga pon da berbeza nih
huhu

rimbun capital ..pemaju baru utk projek lacottage di puchong..8 thn terbengkalai pemaju lama biasa la talam dua muka..insyaalah january 2011 dpt kunci rumah..yey

intan putra nih, boleh naik harge ke ? macam takde orang nak beli jer...

insyaAllah boleh... kena sabar la... :)

hi semua, boleh beritahu macam mane nak pergi ke putra intan nih dari cyberjaya/mmu ? tempat nih jauh dari cyberjaya ke ? senang nak cari tak tempat nih ?

Blog Widget by LinkWithin