Monday, May 23, 2011

Property & Co sharing session kembali lagi!

Kawan2,

Berita terkini dari Property & Co.
Taraaaaa!!!!!
Sharing session on How to make money in property investment: a Fast Track akan kembali lagi.
menampilkan 3 orang blogger iaitu Siti Farazila, Nicole Ong dan Rohaniah Noor... hehehehe
tapi kali ini lebih istimewa kerana kami membawakan anda seorang blogger hebat dan tidak asing lagi kehensemannya...
Beliau adalah Abangensem!
wahhhhh......

terima kasih banyak2 kepada Abangensem kerana sudi menerima jemputan kami
sebenarnya kami sangat tersentuh melihat sokongan Abangensem kepada kami semasa mula2 menganjurkan session yang pertama tempoh hari.
Beliau siap bercerita di blognya selain menberi ucapan good luck di alam maya lagi.
wahhh
maka dengan itu, hati kami benar2 tertarik untuk mengadakan kerjasama dengan beliau di masa depan,.
Maka itulah untuk projek session kali kedua ni, kami menjemput beliau.
alhamdulillah.. lamaran kami berbalas..

Selain Abangensem, Tuanbri juga sangat menyokong usaha kami.
Harapnya selepas ini dapat membuat kerjasama dengan Tuanbri pula...
boleh kan Tuanbri kan kan kan...
terima kasihhhh... :)

Seminar ini selama 2 hari.

kami akan bercerita tentang pelbagai perkara

dari teknik, tips dan prosedur membeli rumah lelong serta yang paling best adalah strategi pelaburan hartanah, tips memilih jenis dan lokasi hartanah, prosedur pembelian, pinjaman perumahan dan kelayakan, pengurusan penyewa, prosedur menjual rumah dan banyak lagi oleh cikgu kesayangan ramai, blogger Rohaniah Noor dan Nicole Ong.

:)
Dan.. sesi istimewa bersama Abangensem memang adalah satu sesi yang tak patut anda lepaskan sebab blogger Rohaniah Noor pun terpaksa senyum sehabis manis untuk menjemput beliau tau..
ini memang peluang keemasan.
Ok, kami akan kongsikan lebih lagi maklumat berkenaan session ini di masa depan.
Tapi untuk hari ini, saya umumkan dahulu butiran penting berkenaan session ini

Tarikh: 9 dan 10 Julai 2011
Masa: 9.00 pagi - 6 ptg
Tempat: International Youth Center, Bandar Tun Razak, Kuala Lumpur.

Makan minum pagi, tengahari dan minum petang disediakan.. air mineral pun ada.. jangan risau... hehehehe

Untuk kali ini , jika anda mendaftar sebelum 19 Jun 2011, yuran seorang peserta adalah RM388 tapi jika anda mendaftar sekurang2nya berdua sekaligus atau group booking, ada diskaun.
Cuma perlu bayar RM358 sahaja untuk seorang.

Jika berminat, boleh hubungi
-Siti Farazila di ctfarazila@gmail.com atau hubungi 012-3459450
-Rohaniah Noor di propertywaltz@gmail.com atau 019-2648628

3 comments:

siapa tak pergi memang rugi la...
murah sangat

Macam best jer,insyaallah kalau ada masa nanti saya pergi,kalau takde aral melintang,saya akan daftar pertengahan bulan ni

Bri, tq!
Pantaidalam, jumpa di sana insyaAllah :)

Blog Widget by LinkWithin