Monday, August 8, 2011

Property & Co: Next Session

Alhamdulillah sharing session ke-2 Property & Co: From Zero to Hero yang berlangsung pada 30-31 Julai 2011 lepas mendapat sambutan dan berjalan dengan lancar.

Seramai 21 orang peserta yang sangat sporting dan proaktif datang untuk sesi kali ini dan 9 orang pula terpaksa kami bawa ke tarikh seminar akan datang kerana mereka tak available pada tarikh tersebut.

We really have a good time! Enjoy & fun learning. Aku seronok bila dapat banyak soalan (maknanya peserta tak tidur waktu kami membebel... hehehe). You guys memang rock!

Selamat melabur dan jangan segan nak emel kami jika ada sebarang persoalan... insyaAllah pihak kami sedia membantu...

Wah, aku juga dah dapat pertanyaan melalui emel tentang tarikh baru untuk sesi ke-3 seminar Property & Co. Terima kasih kerana berminat untuk menyertai seminar kami.

Sukacita dimaklumkan, tarikh baru untuk sharing session ke-3 ialah pada 15 dan 16 Oktober bertempat di International Youth Centre, Bandar Tun Razak.

Untuk sesiapa yang nak secure seat dengan harga early bird (RM388) boleh hubungi Sara :
Call 012 3775966 atau emel ppchong09@gmail.com untuk pendaftaran.

Jumpa anda di sana!

PS: Alhamdulillah untuk sesi ke-2 ni rasanya aku (yang semulajadi pemalu ni) semakin selesa berpublic speaking :)

Peserta yg sangat sporting!
AE lead... ade bakat... hehehe
Q&A Session
Juara - Kumpulan 4 dapat hadiah best!
Jutawan Hartanah!

6 comments:

hehehe.. saya pun pemalu juga.. hehehe...
anyway tahniah dan terima kasih team Property & Co!

tapi saya la yang paling pemalu..

sudah... semua dah jadi pemalu la pulak... hahahhaha

farah,
date for the next session tu dah confirm ke tarikh tuu ?
rasa mcm nk join tp
15 oct ada putrajaya nite marathon pulakkk

salam zaiey,
date tu confirm. Speaker Rohaniah Noor pon join putrajaya nite marathon tu... ok je dia... :)

zaiey, jom.. lepas seminar kita lari

Blog Widget by LinkWithin